reklama

Maj 2012

Majorka - kiedyś to się skończy, zobaczysz. Kiedyś będzie lepiej... Życzę Ci poprawy syt. z całego serca.

Pieszczoszka, dobrze, że nie bolało :-) Coś jeszcze masz do robienia?

Azula, wiem, że mój post jest trochę bezsensu, ale byłam sama w domu i gdzieś musiałam sobie ulżyć bo bym pękła z oburzenia ;-) padło na Was. Był np. jeden, który 2,5 letniego syna uczy bić pięścią i kopać (nie reaguję nawet jak okłada matkę) bo takie są czasy i realia i tak trzeba sobie radzić w tym świecie :confused::eek:. Inny pozwala dzieciom na wszystko (nie uznaje zasad) bo po to jest dzieciństwo, żeby móc wszystko i się wyszaleć. Kolejny - bije (chyba roczne) dziecko - tzn. on twierdzi, że to są tylko klapsy, a nie bicie - bo tylko taką metodę uznaje na pokazanie co wolno, a czego nie. Zabrania żonie pójść do pracy, bo to ona ma siedzieć z dzieckiem do czasu pójścia małego do szkoły, bo przedszkole jest złem wcielonym, pracują tam same głupie i nieodpowiednie osoby i dają dziecku do jedzenia pomyje... Żona absolutnie nie może karmić słoiczkami (w żadnej syt, nawet awaryjnej). Żeby nie było - żona o tym wszystkim ma zupełnie odmienne zdanie... Brak słów.

reklama
pieszczoszka no pewnie że szczerze życzyłam! :tak::-):-) cieszę się że pomogło;-)
majorka współczuję i dużo dużo siły życzę:tak:

co do galerii to wszystkie dzieciaczki prześliczne!:-):-)

Suzi Oliś też już nie raz miał pieluchę na glowie z tym że ja mu sama zakładam bo on nie umie a robię to bo on rechocze wtedy jak szalony hehe:-D i swoją drogą te pampki 4+ są idealne rozmiarowo na jego główkę hehe

Anik jak się nazywa ta książka masz ją na kompie ?? jak tak to podeślesz??
Majorka głowa do góry , czasem są takie dni że ma się wszystkiego dość , wyjdz może z kumpelą się odstresować i może poprawi się humor ..

Właśnie skończyłam oglądać film o dzieciach podesłany przez Kugele - dla mnie super :-) czasem aż łapałam się za głowę, ale najlepsze jest to, że wszystkie dzieciaczki wyglądają na szczęśliwe :-)
Idę spać, dobranoc.

Wydaje Ci się ,że można zaufać człowiekowi a tu takie coś....
Też bym założyła kamerę jak bym miała nianie... jak widać nigdy nie wiadomo co się dzieje jak nie ma rodziców w domu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry