Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
NAwet kochana tak nie pisz! Nie wolno Ci tak myśleć, juz nie raz pisałyśmy tu o upadkach...każdej z nas mogło sie to przytrafić. DObrze ze Nince nic nie jest !:*Ninak dziś wypadła z krzesełka do karmienia na podłogę Wysunęła się pod stoliczkiem. Posadziłam ją i przysunęłam do stołu, gdzie R. jadł śniadanie, poszłam ściągać pranie. Nie zapięłam jej pasów. Na szczęście nic się jej nie stało, ma tylko guza na czole. Mój R. chyba jednak ma racje, jestem beznadziejna.
a zaraz przyjeźdża moja mama, bo idziemy do teatru 

teatr Bałtycki z Koszalina, sztuka "Wieczór kawalerski".
) i widząc że mały śpi przyszedł do kuchni , i mu mówię idz tam bo mały nie przypięty ale mnie nie posłuchał a za chwilę słyszę płacz , wpadam do pokoju a to moje maleństwo siedzi na ziemi przy wózku i płacze , więc tak to jest z dziećmi :-):-)
Coś Amelce wyskoczyło na pleckach nie wiem czy we wtorek nie iśc z tym do lekarza bo we wtorek przyjmuje dzieci zdrowe.Zaczeła dośc fajnie jeść no to zaś jakieś jakby uczulenie
.Nie wiem za bardzo co u was tyle co doczytałam po prostu znów z czasem u mnie nie za bardzo ale znak życia dałam i ide spać.Dobranoc:-)
np moja siostrzyczka:-) ona od kilku lat zajmuje się dziećmi i takiej niani jak ona życzę każdej
:-)