Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
czarnula wiem,że nie powinno się nikomu życzyć śmierci ale nie zasmuciła bym się jak by nagle go zabrakło ... dobrze,że chociaż moja mama jest dobra. A taki człowiek jak on nigdy się nie zmieni .. jego ojciec jest taki sam.
Dusia mój tez juz nie je w nocy. Ale ja mam od samego poczatku tak ze mam goraca wode w termosie i zimna w dzbanku , odsypane mleko zawsze tez juz miałam uszykowane( ale tylko w nocy bo w dzien to na spokojnie robie zawsze ) i lałam wody tak pół na poł i wsypywałam mleko i gotowe bylo raz dwa
Hej ! Katul ale miny robi Twój mały też się uśmiałam po pachy Nuta Anik ma rację bardzo ładna mama z Ciebie Dusia ja mam zagotowaną wcześniej wodę w termosie i wodę zimną odlaną i przynoszę wszystko do pokoju gdzie śpię i robię szybko jak wstaje mały , też nie mogłam się po odstwieniu zorganizować z tymi butelkami ale teraz już ok jest