dusia80
Fanka BB :)
Witam się wieczornie, doczytuje z doskoku, u nas kolejny tydzień pod znakiem chorób, tym razem Mateusz. No ale mam nadzieję, że już wychodzimy na prostą. Co do Oli to oprócz tego, że w nocy 3 razy chce jeść a o 5 tudzież o 6 zaczyna dzień to wszystko ok, raczkuje po całym domu, uwielbia zabawę z Mateuszem na czworakach oboje i albo on ją goni albo ona chodzi za nim kwicząc przy tym uroczo
Ponadto usiłuje wstawać na nóżki przy czym się da a przy łóżeczku chwyta się za kolejne szczebelki i się przesuwa - moja kochana dziewczynka
Ząbki nadal tylko 2 a cała reszta w drodze
Co do roczku to najpierw chciałam robić w lokalu ale ze względów finansowych chyba będziemy robić w domku. Za towe wtorek Oleńka obchodzić będzie swoje pierwsze imieninki, Mateuszek dziś kupił jej książeczkę - to taki jego prezent dla niej.
Miłego wieczorka
Co do roczku to najpierw chciałam robić w lokalu ale ze względów finansowych chyba będziemy robić w domku. Za towe wtorek Oleńka obchodzić będzie swoje pierwsze imieninki, Mateuszek dziś kupił jej książeczkę - to taki jego prezent dla niej.Miłego wieczorka

Nie wiem ale maoja gąsienica -córuś uwielbia czynić chaos ja ślicznie układam ona robi demolkę

.Za to Gala (mastifka ) mieszka w ogrodzie i jest już stara nie bardzo chce z budy wychodzić i jeść:-(dostała witaminy i antybiotyk oraz przeciwzapalnie pyralginę i zobaczymy.Niestety psy tak długo jak my nie żyja tym bardziej te psie olbrzymy:-