anik.
Mama Krzysia :)
Hej.
Wlasnie zbieram sie z mlodym do sklepu. Nocka nie najgorsza - ok.3 maly sie zaczal strasznie wiercic - nie mogl sobie miejsca znalezc. Rano wstal o 8 ale babcia po cichutku go zabrala wiec ja pospalam
Co do roczku u nas wypada w czwartek ale urzadzimy impreze w sobote. I tez najpewniej grill, chyba, ze pogoda nie dopisze to sie do domu przeniesiemy. Goscie beda chyba Ci sami co na chrzcinach... Powiem szczerze, ze jeszcze o tym nie rozmyslalam.
Co do odchudzania ja tez zaczynam - nie ma szans, jak nic ze soba nie zrobie, to sie zapuszcze
u mnie ta cholerna waga jest wysoka, nie wiem czym jest to spowodowane, bo jest dosc nieadekwatna do mojego wygladu...
Nioo to se ponarzekalam
milego dnia 
Wlasnie zbieram sie z mlodym do sklepu. Nocka nie najgorsza - ok.3 maly sie zaczal strasznie wiercic - nie mogl sobie miejsca znalezc. Rano wstal o 8 ale babcia po cichutku go zabrala wiec ja pospalam
Co do roczku u nas wypada w czwartek ale urzadzimy impreze w sobote. I tez najpewniej grill, chyba, ze pogoda nie dopisze to sie do domu przeniesiemy. Goscie beda chyba Ci sami co na chrzcinach... Powiem szczerze, ze jeszcze o tym nie rozmyslalam.
Co do odchudzania ja tez zaczynam - nie ma szans, jak nic ze soba nie zrobie, to sie zapuszcze
Nioo to se ponarzekalam
Oby nie przesadzać i nikogo personalnie nie obrażać.Flaurka masz fotę chłopczyka "Helo Kiti"
???Litle niestety niektóre dzieci lubią łykać.Amelka wiele rzeczy bierze do buzi gryzie ale nie połyka (odruch wymiotny) tak niefajny przy jedzeniu obiadków tu sie przydaje
Co do roczku to bedzie wtedy jak msza w intencji rocznych dzieci zresztą czegoś wielkiego nie planuję tradycyjny torcik nieduży poczęstunek zimna płyta ,bogracz,sałatka .I na pewno bedzie to w niedzielę .Zresztą mam urodziny w maju u siostry i Adaś ma urodziny ale czy przyjadą to nie wiem

niech te zebiska wyjda zeby mu ulzylo.
. Do tego pada sobie snieg dobrze ze sie odrazu topi ja chce wiosne tak pieknie bylo jeszcze 2 dni temu.