kasiula222
Fanka BB :)
hej dziewczyny :-)
Pusto tu jak nie wiem ...
Nie mam ostatnio czasu się udzielać bo u mnie dużo się dzieje na fb pisałam że poszłam do pracy która jest nudna i jej nie lubię
Nogi mnie tak strasznie bolą że nie wiem czy coś mi jest czy co bo nawet jak 14 godz pracowałam to tak mnie nie bolały ...
Dobra czas goni i trzeba się zbierać już do tej roboty
A tak mi się nie chce , dziś niedziela ...
Pusto tu jak nie wiem ...
Nie mam ostatnio czasu się udzielać bo u mnie dużo się dzieje na fb pisałam że poszłam do pracy która jest nudna i jej nie lubię
Nogi mnie tak strasznie bolą że nie wiem czy coś mi jest czy co bo nawet jak 14 godz pracowałam to tak mnie nie bolały ...Dobra czas goni i trzeba się zbierać już do tej roboty
A tak mi się nie chce , dziś niedziela ...
,usmiechniety,tylko strasznie blady i kaszlacy,plus ma rozwolnienie wiec idealnie nie jest.W nocy obudzil sie na 1 jedzenie,a zasnal wtulony we mnie na tapczanie.Teraz wstal z porannej prawie 3h drzemki i wcina biszkopta.
Ja też nie mam kiedy się udzielać bo nadal jeszcze się nie ogarnęłam z pracą a poza tym jak wracam do domu to Julia mnie na krok nie odstępuje więc nawet nie mam jak do kompa usiąść:-) W pracy jakoś idzie nadal mi bardzo trudno ogarnąć to wszystko ale z każdym dniem jest lepiej. W pokoju mam fajne dziewczyny chętne do pomocy więc jest ok:-) Julia zdrowa, nianię zaakceptowała więc chociaż to spowodowało że kamień z serca mi spadł. Muszę ją pochwalić bo je ślicznie zupki za którymi nie przepadała, za mannę z owocem to by zabiła:-) Cieszy mnie to bardzo bo dajemy jej wiele nowości a na skórze brak jakiś śladów AZS. Wreszcie i może nam powoli minie to cholerstwo:-)
wypadałoby jeszcze balkon po zimie umyć
Dywan mam jeden w pokoju gąsienicy.Czy wasze dzieci też teraz śpią po 4 razy w dzień???Amelina tak sypia i chce tylko jeść "na słodko" no i wielokup ją dopadł.Czyżby jakięś zęby