pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Leo nadal mocne &&&&&
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a tak na serio to może perfuma? albo jakiś fajny alkohol?
albo dobrą książkę, w stylu Davida Morella...
bez kawy ani rusz - idę zaraz zrobić, bo zasnę na siedząco
Chcę już wiosnę... a z drugiej strony doskonale pamiętam, jak w zeszłym roku o tej porze oczekiwałyśmy naszych bobasków - u mnie w domu pusto było, kiedy M był w pracy, siedziałam sama, a teraz biegam za tym szaleńcem moim, bo kombinuje ;-) I masz, już przy krześle stoi i prawie wszystko z niego zrzucił
teraz zajął się śpiewaniem trochę - coś nieśmiały się robi, bo tak cichutko sobie śpiewa, pod noskiem 

Mały u mojej kuzynki o dziwo czuł się jak u siebie w domku ,fika, brykał, ciągnął wszystkich za włosy no total szał ...biegał wszędzie i wstawał wszędzie...... ale kroczek widać boi się zrobić i szybko myka na kolanka i ucieka ;-) 2 razy co mu sie tylko zdarzyło płakać mocniej bo byliśmy u ciotki a tam dla niego było stanowczo za głośno i drugi raz chyba przez ząbki....ale ogólnie to nie narzekam na synusia bo pięknie się zachowywał ;-) Podróż w tą i z powrotem o dziwo też przebiegła bez zakłóceń ,mały buczał tylko jak był głodny albo juz mu się naprawdę nudziło ale tu sprawę rozwiązywała moja komórka.... dziecka nie było :-) a reszte podróży przespał więc dalismy radę ;-)
dzisiaj jestem nawet wyspana bo wczoraj położyliśmy się spać już o 22 tak byliśmy padnięci i pospaliśmy do 6.30 a mały się praktycznie nie kręcił w nocy :-)
a perfum też odpada 
Te po marcu do listopada wolę zdecydowanie bardziej