dzien doberek i tutaj bo na fb sie przywitalam
Nocka u nas nawet wzgledna, ale jakas nieprzytomna jestem, byc moze ta pogoda tak na mnie działa. Na pewno bedzie padac bo niebo całe zachmurzone i takie szaro bure.
Na fb juz pisalam ze nie wiem co z naszym roczkiem bo ludzie sie wykruszaja. Jak pewnie słyszeliscie w Wlkp od Poznania w kierunku Jarocina zamkneli most na Warcie i sa objazdy przez Śrem i Wrzesnie a dla niektórych to za duzo km do nadrobienia
wiec pewnie sam chrzestny bez rodziny przyjedzie, siostra meza przypuszczam ze nie no i nie wiem jak tesciowie-bo tescia zabrali do szpitala, ma udar mozgu. Zobaczymy co to wyjdzie
aniag78 moja mała tez ma bardzo mało zabawek, na palcach moge policzyc. Ceny mnie przerazaja i nie kupuje bo mnie nie stac. Mam nadzieje ze jak teraz dostane pierwsza "wypłate" za te kilka godzin co chodze do pracy to cos jej kupie, zeby sie cieszyła
)
Nocka u nas nawet wzgledna, ale jakas nieprzytomna jestem, byc moze ta pogoda tak na mnie działa. Na pewno bedzie padac bo niebo całe zachmurzone i takie szaro bure.
Na fb juz pisalam ze nie wiem co z naszym roczkiem bo ludzie sie wykruszaja. Jak pewnie słyszeliscie w Wlkp od Poznania w kierunku Jarocina zamkneli most na Warcie i sa objazdy przez Śrem i Wrzesnie a dla niektórych to za duzo km do nadrobienia

wiec pewnie sam chrzestny bez rodziny przyjedzie, siostra meza przypuszczam ze nie no i nie wiem jak tesciowie-bo tescia zabrali do szpitala, ma udar mozgu. Zobaczymy co to wyjdzie aniag78 moja mała tez ma bardzo mało zabawek, na palcach moge policzyc. Ceny mnie przerazaja i nie kupuje bo mnie nie stac. Mam nadzieje ze jak teraz dostane pierwsza "wypłate" za te kilka godzin co chodze do pracy to cos jej kupie, zeby sie cieszyła

właśnie mały się bawi na balkonie :-)