Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mój też jest huragan zapewne by się z Olenką dogadali ;-):-) kurde muszę kiedyś namówić M. na wypad do Leszna jak będe w jego stronach
i &&& za prace małża ;-)
ale lepiej że to sie stało na tak wczesnym etapie niż pózniej . Moja mama urodziła moja siostre w 6 m .a kiedyś nie było za dobrej opieki nad wcześniakami jak teraz i zmarła po 2 tyg :-( tulę cię mocno i trzymam kciuki za następną fasolinkę ...kiedy ma być to będzie
aaa i &&& za mieszkanko 
oby już do rozwiązania było wszystko ok 

, powiedziała sobie, że to jest zupełnie inne dziecko niż w grupie pierwszej. Ale to wszystko powiedziała z uśmiechem i sympatią więc zupełnie inaczej odebrałam to niż wersję poranną. Obiecałam sobie, że jak dzisiaj pani rano znowu będzie skarżyć to jej powiem co o tym myślę ale rano grzecznie powiedziała "dzień dobry, zapraszam Ola"

Mielone no najprościej zrobić klopsiki lub kotlety może sos do tego koperkowy ,grzybowy ,pomidorowy????albo jakieś papryki panierowane ?
padłam - kanapa w cenie samochodu tak naprawdę. Maćkowi świecą się do niej oczy, ale ja jestem przerażona ceną. I nie przemawia do mnie nawet to, że jest skórzana...