Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Halo, halo? To jak, piszemy? Czy odpuszczamy tak jak fb?
Moje pasqdy od dzisiaj znowu w placówkach- Ala siedziała półtora tygodnia w domu a Ula od środy. Obie z wirusówką. Ale już ok więc wygnałam z domu bo je jak zawsze roznosiło.
Anik kurcze sie porobilo
Katasza a u nas w sumie ciagle to samo... Mikulec chodzi do przedszkola, Marcel caly dzien rozrabia w domu. Na szczescie zdrowi,no moze poza katarkiem. Dzisiaj Mikolaj wrocil z przedszola i go pytam czy byl grzeczny, a on do mnie, no troche bylem grzeczczn, a troche niegrzeczny szczery przynajmniej
Jestem
My dzisiaj byliśmy u lekarza bo od tygodnia kaszel. Dostał inhalacje i w razie czego mocniejszy specyfik na alergie. Wiec jeszcze w domu posiedzi. W weekend Krzyś był u moich rodziców - pojechaliśmy na zakupy do Krakowa. Przpuscilam trochę kasy na siebie. A dzisiaj siedzimy sami bo M w pracy.