reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

Witam dziewczyny!! :)

Ja zaraz biore sie za okna bo nie moge juz na nie patrzec- te poddaszowe okna to mozna myc na okraglo wrrrrrr

Suzi a co sie stalo ze musisz lezec:confused: albo nie doczytalam albo nie pisalas.... uwazaj na siebie

u mnie tez juz wszyscy wiedza ze w ciazy jestem- naleze raczej do tych co dla towarzystwa i w towarzystwie chetnie wypije, wiec szybko sie wydalo ze cos jest nie tak jak nie chcialam wypic alkoholu:-D:-D

reklama
Hej dziewczyny:) zastanawia mnie jedno czy pepsi moze zaszkodzic dziecku? Pije pepsi prawie codziennie tak mniej wiecej okolo litr....

ja mysle rowniez ze pijesz sporo- pepsi=cofeina, cukry i w ogole nic zdrowego......ale ja sie moge madrzyc, bo nie przepadam za takimi napojami, a wiem ze niektorzy zyc bez nich nie moga :)

Zaglądam do Was ,ale już cisz ,no w sumie nie dziwne już po pierwszej w nocy.
Właśnie wróciłam z psami ze spaceru i zjadłam kolację .:-D
Dobranoc kochane pora i na mnie.:tak:

as ty to nocny marek jestes:-D:-D nie boisz sie tak po nocy sama spacerowac:confused: ja to przezucalam sie na drugi bok o 1.30 :) tyle ze ja mam o 6tej pobudke :tak:

ide łobuza zaprowadzić do przedszkola, może jak po niego przyjde po 15 to znowu dostane niespodziankę w zeszycie że uderzył kolejne dziecko. ehh szkoda słów na moje dziecko hehe

Ja całą poprzednią ciążę piłam cole,teraz tez ale u mnie są to ilości litr na ok 3 dni. Wiadomo,ze czasem mniej a zdarzy sie tez i więcej ale jakoś nie potrafię z tego zrezygnować. Za to odstawiłam kawę-piję 1 lub 2 na tydzień głównie do towarzystwa.

hejka wpadłam się przywitać
u nas dziś zimno i tak jakoś ponuro nawet na spacer nie chce się wychodzić, chyba pierwsze oznaki póżnej jesieni, a tak było dobrze przy tych temperaturkach, no cóż trzeba przywyknąć
to na razie i miłego dzionka życzę Wam wszystkim;-)

witam sie i ja . czuje sie fatalnie , glowa mi peka, slaba jestem i jeszcze te wymioty....

pieszczoszka ja w pierwszej ciazy tez pilam napoje gazowane i to w duzej ilosci bo od niegazowanych i wody mialam mdlosci jeszcze gorsze , mala urodzila sie zdrowa, choc do okola kazdy mi trabil ze zaszkodze dziecku.
teraz nie pije wcale gazowanych ze wzgledu na to ze mam gorsze mdlosci po gazowanym i brzuch mnie zaraz boli.

milego dnia kobitki

reklama
Do góry