reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
No widzę, ze Wam rozrywki dostarczyłam
teraz mam mega stres, bo jutro jadę z dzieciiakkami na wycieczkę i boję się, ze sytuacja sie powtórzy :-( jeszcze paw jak paw ale jak się pani zesika w majtki.... wole nie mysleć buuuuu
pieszczoszka, stokrotka, gratuluję! ja też się przymierzam i musze koniecznie zrobić jesczez tej zimy, chyba zaraz po nowym roku się wezmę. Mój mąz tez nie ma prawka więc jestsmy uziemieni, zwłaszcza teraz z 2 dzieci mało komu do smaochodu wchodzimy żeby nas gdzies podwiózł, a z 3 to już zupełnie. Mi zawsze kasy na kurs brakowało i licyzłam na męża, który zrobił kurs 13 lat temu!! wiec zostal mu tylko egzamin, juz kasa dużo mniejsza ale ten tak się zbiera, że ani widu ani słychu i powiedziałam dość, wezme na raty najwyżej ale zrobię potem autko sobie kupię jakieś a on może za nami pieszo dymać. On nie ma cisnienia bo jego do pracy i z pracy koledzy woża, jak gdzieś potrzebuje to go ojciec wiezie a ja dwa razy dziennie 7 km do przedszkola 2 dzieci w wózku pcham (na oko cos kolo 35 kilo) i on sie dziwi czemu ja takie ciśnienie na auto mam
coś jeszcze miałam napisac ale zapomniałam
ide naszykowac wszystko na jutro (czyli chłopakom wszelkie posiłki) żeby niania miała z górki i zmykam pod prysznic i wypocząc moze trochę
teraz mam mega stres, bo jutro jadę z dzieciiakkami na wycieczkę i boję się, ze sytuacja sie powtórzy :-( jeszcze paw jak paw ale jak się pani zesika w majtki.... wole nie mysleć buuuuupieszczoszka, stokrotka, gratuluję! ja też się przymierzam i musze koniecznie zrobić jesczez tej zimy, chyba zaraz po nowym roku się wezmę. Mój mąz tez nie ma prawka więc jestsmy uziemieni, zwłaszcza teraz z 2 dzieci mało komu do smaochodu wchodzimy żeby nas gdzies podwiózł, a z 3 to już zupełnie. Mi zawsze kasy na kurs brakowało i licyzłam na męża, który zrobił kurs 13 lat temu!! wiec zostal mu tylko egzamin, juz kasa dużo mniejsza ale ten tak się zbiera, że ani widu ani słychu i powiedziałam dość, wezme na raty najwyżej ale zrobię potem autko sobie kupię jakieś a on może za nami pieszo dymać. On nie ma cisnienia bo jego do pracy i z pracy koledzy woża, jak gdzieś potrzebuje to go ojciec wiezie a ja dwa razy dziennie 7 km do przedszkola 2 dzieci w wózku pcham (na oko cos kolo 35 kilo) i on sie dziwi czemu ja takie ciśnienie na auto mam

a skacze od 116 do 142, a dół zwykle 90-92.Witam porannie.Jak dla mnie za porannie,bo bym pospala,ale wc mnie wzywalo,nie mowiac ze maz narobil rabanu wychodzac do pracy
Kilolek kiedys wstyd minie i z usmiechem to wspomnisz,jak pisala Czarnula.Nie martw sie Kochana.p.s. Jak z cisnieniem?
Do napisania pozniej Kochane,milego dnia!
coś jeszcze miałam napisac ale zapomniałam
ide naszykowac wszystko na jutro (czyli chłopakom wszelkie posiłki) żeby niania miała z górki i zmykam pod prysznic i wypocząc moze trochę
wikasik
Jestesmy w komplecie :)
Oby jutrzejszy dzien cie oszczedzil!
Dobrej nocy - dlugiej i spiacej, a sobie zycze krotkiego dnia w pracy
Dobrej nocy - dlugiej i spiacej, a sobie zycze krotkiego dnia w pracy
Martusia22267
Fanka BB :)
u nas Ci najbliżsi wiedzą praktycznie od wtedy jak lekarz potwierdził ciąże
siostra moja dowiedziała się jako pierwsza po zrobieniu testu już
kikolek trzymam kciuki żeby jutro wszystko gładko i łatwo poszło
wikasik miłego dnia
kikolek trzymam kciuki żeby jutro wszystko gładko i łatwo poszło
wikasik miłego dnia
wikasik
Jestesmy w komplecie :)
As, bardzo pozno chodzisz spac! Musze pamietac, zeby ok. mojej 11 w dzien tu zagladac 
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
agushka ja mysle ze to dzidzia
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Hej dziewczyny
zastanawia mnie jedno czy pepsi moze zaszkodzic dziecku? Pije pepsi prawie codziennie tak mniej wiecej okolo litr....
reklama
czarnula83
Fanka BB :)
uuu to sporo pijesz.
ja tak raz na tydzien pije puszke fanty. Najlepiej zapytaj się lekarza co o ty sądzi
ja bym zmniejszyła ilosc na Twoim miejscu
ja tak raz na tydzien pije puszke fanty. Najlepiej zapytaj się lekarza co o ty sądzi
Podziel się: