Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
świetniefiore wychodzi do domu !!!!!!!
Resztę napisze sama jak się pokaże .:-):-):-):-)
twórcze dni mam :-)Witam w klubie-u nas to samo. Górne czwórki juz dawno wyszły ale tylko przód,teraz przebija jej się druga część tych ząbków,do tego czwórki na dole-na jednej jej już krwiak schodzi to na drugiej się zaczyna pojawiać,no i zobaczyłam,ze i trójki się ukazują powoli-jedną dolna już nawet czuć pod palcem. Więc możecie sobie wyobrazić co moje dziecko przeżywa a ja razem z nią. W nocy się budzi co chwile. Od tygodnia głównie o mleku i jogurtach żyje bo jeść też nie chce. Strasznie mi jej żal,choć i tak jest bardzo dzielnaWitam,
ja dziś za wiele nie napisze, bo chodzę do tyłu. Lence cztery trójki jednocześnie się przebijają i nam masakrę w nocy zrobiła, bidula płakała i spać nie mogła, a my wraz z nią. Przez te zęby ma katar taki wodnisty i nic nie chce jeść, właśnie śpi, więc ja zupkę jej ulubioną gotuję - może się skusi chociaż na kilka łyżeczek, bo od wczoraj to głównie pije.
jasneHej dziewczyny:-)
Pewnie mnie nikt tu nie pamieta.
Pisalam troche na poczatku.
Ale caly czas udzielalam sie na watku o planowaniu plci.
Plec zaplanowana w 100 %bedzie corcia-potwierdzona 3 razy przez lekarza.
Podczytuje was od samego poczatku
Mam nadzieje,ze ponownie mnie przyjmniecie (????);-)

Hej dziewczyny:-)
Pewnie mnie nikt tu nie pamieta.
Pisalam troche na poczatku.
Ale caly czas udzielalam sie na watku o planowaniu plci.
Plec zaplanowana w 100 %bedzie corcia-potwierdzona 3 razy przez lekarza.
Podczytuje was od samego poczatku
Mam nadzieje,ze ponownie mnie przyjmniecie (????);-)
śliczne dzieła! Ja mam dwie lewe ręce do takich prac 
czemu maluszki muszą się tak męczyć... biedactwa... 

u mnie też był dziś ksiądz... przeżyłam... 
samo na razie nie leci, ale przy dotyku owszem...
ciężko coś poradzić, może po prostu wkładki laktacyjne ;-) może gin Ci coś poradzi...
do stanika jedynie zostaje wkładać wkładki laktacyjne... a co do bólu to nie wiem:-(