reklama

Maj 2012

reklama
Fiore- -dobrze, że już jesteś - byłyśmy cały czas z Tobą! oby było lepiej i teraz przynajmniej nie będziesz tęsknić za córeczką (ja byłam 5 dni i beczałam w słuchawkę za każdym razem kiedy Barti prosił zebym już przyjechała). trzymamy za Was kciuki!

jestem wykońćzona - robiliśmy z Bartkiem laurki dla dziadków (4+4). wcześniej musieliśmy wpaść do księgarni po papier kolorowy i taśmę, oczywiście w połowie drogi zaczął sypać gęsty, mokry śnieg - wyglądaliśmy jak zmokłe kury. kręgosłup mi chyba zaraz odpadnie od siedzenia przy stole. na szczęście większość zrobiona - zostają rysunki w środku, które musi wykonać Barti - muszę go tylko przypilnować żeby używał też innej kredki niż ulubiona - niebieska.
miłęgo wieczoru majóweczki:*

Cześć dziewczyny! Ja dziś byłam na krzywej cukrowej: wypiłam 75g glukozy a zrobiła mi to takie gęste blee. Wypić się da, ale po jakichś 20 min miałam duże zawroty głowy i mroczki przed oczami. W pon wyniki, ciekawe co mi tam wyjdzie :) pozdrawiam

Fiore dobrze że do nas wróciłaś
Witam nową mamę
Może trzeba będzie założyć nowy wątek z pokojami dziecięcymi ? Tam mozna będzie wkleić przygotowane pokoiki i jakieś inspiracje. Co Wy na to?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry