she_84
Fanka BB :)
I'M BACK!!! nie miałam neta z 2 miesiące![]()
witamy ponownie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I'M BACK!!! nie miałam neta z 2 miesiące![]()
moze sam jest przerażony i tak reagujedziewczyny potrzebujące - &&&&!
mi już powoli mija euforia związana z wczorajszym usg..
Przyjaciółka, która podejrzewa ciążę ma poważny problem - ojciec dziecka wcale się nie cieszy, a wręcz melodramatyzuje.. a taki chętny był! jestem na niego wściekła - zamiast ją wspierać, bo jest przerażona to dodaje cierpienia - jak można być takim beznadziejnym facetem? jeszcze ją oskarża, że to jej wina, bo twierdziła, że ma dni niepłodne - litości! najpierw się cieszył, obdzwonił rodzinę, a teraz rozpacz? nie wiem co jej powiedzieć, jak pocieszyć..
miłego dnia i zdrowia majóweczki
dziewczyny potrzebujące - &&&&!
mi już powoli mija euforia związana z wczorajszym usg..
Przyjaciółka, która podejrzewa ciążę ma poważny problem - ojciec dziecka wcale się nie cieszy, a wręcz melodramatyzuje.. a taki chętny był! jestem na niego wściekła - zamiast ją wspierać, bo jest przerażona to dodaje cierpienia - jak można być takim beznadziejnym facetem? jeszcze ją oskarża, że to jej wina, bo twierdziła, że ma dni niepłodne - litości! najpierw się cieszył, obdzwonił rodzinę, a teraz rozpacz? nie wiem co jej powiedzieć, jak pocieszyć..
miłego dnia i zdrowia majóweczki
można robić od 22 tygodniaWitam i ja
Trzymam kciuki za potrzebujacych aktualnie.
Mam szybkie pytanie,czy ten test obciazenia glukoza moge wykonac juz jutro przy nie skonczonym 24 tyg??? mam maly problem, zla jestem przez to strasznie.Dzis chcialam sie zapisac na wizyte do swojej gin i co??? pkazalo sie ze jej niema do polowy marca!!! zenujace...zapisalam sie do innego lekarza na czwartek i wypadaloby wziac moze te wyniki tym bardziej ze zaplace pewnie z 200 zl za wizytetylko nie wiem czy nie za wczesnie.
Powaznie zastanawiam sie nad zmiana lekarza a co za tym idzie szpitala...ciezko mi jakos to idzie.