Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie chodziło bardziej o hipoglikemię niż hiper glikemię i stąd te rozbieżności.Asiku, i jakie sa te interpretacje?

Czasami tak jest .Hej... Ale się martwię.. dzisiaj prawie w ogóle się nie ruszała, a cały dzień leżę..
Byłaś tylko ponad 5 godzin na czczo ?Ja odebralam wyniki krzywej i tak:
na czczo 75
po 2 godzinach 120
Wlasnie patrzyłam na normy w necie i nie wiem czy dobrze czy źle. Ale mam cały dzien z głowy, paskudnie sie czuje, obudzilam się nad ranem, więc na czczo byłam ponad 5 godzin. Na dodatek od wczoraj żebra mnie bolą, tak jakby mi je ktoś rozrywał. Nie moge siedzieć, nie mogę lezeć, nawet oddychać normalnie się boję bo skręca z bólu. I czuje mrowienie na gorze brzucha takie dziwne, jakby mi skóra drętwiała. Ehh...
Dziecko jest jeszcze stosunkowo małe na tym etapie i ma dużo miejsca w macicy .Pływa sobie jak rybka.jeszczę spróbuję zmaltretować brzuch, może śpi... jak dalej nic, to chyba pojadę.. dzięki dziewczyny
edit: no tak, ale to się dzieje od czasu kiedy na moim facecie tak brzuchem na brzuchu jego leżałam...