Z samego rana kciuki za dzisiejsze glukozy

;-) slodki dzień...
Zawiozłam dziecię do przedszkola po długiej przerwie, ale twardziel dał radę choć nie było mu to na rękę

może na małe zakupy się wybiorę, zobaczymy mam czas do 12:30

koniecznie przed leżakowaniem mam być;-)
Powoli szykuję sie na pranie ciuszków, mam taką stertę, że mnie to przeraża

leży i czeka aż mebelki kupię,żeby było gdzie to poukładać. Nastawiam sie na pajace, mam kilka sztuk body na ramiączkach i tak planuje zakładac je pod spod zeby byla cienka warstewka przylegajaca i trzymajaca pampersa, i na to luzny pajac moze bedzie ok na maj, czerwiec - co myslicie? Na noc czy w domu napewno sie sprawdzi a na dworku tez moze nie bedzie 30 stopniowych upalów? Mam duzo wlasnie w rozmiarze 0-3 mce.
Mam pytanie do mam przedszkolaków(3-5 latkow) powiedzcie mi prosze czy Wasze dzieci czesto narzekaja na bol brzuszka? Mojemu zrobilam po 1,5 roku przedszkola badanie na pasozyty i nic nie wyszlo a zdaza sie ze go pobolewa i juz sama nie wiem.Chyba dzieci tak maja poprostu, czy sie myle???
Patina tez tak mam, sa dni kiedy czesciej a sa kiedy naprawde sporadycznie, mowilam lekarzowi, zrobil usg szyjki, badanie i jest ok - jak bedzie wystepowalo polozyc sie, jak nie pomoze no-spa, jak to nie pomoze jechac na izbe.