hejka weekend mnie nie było a tu tak nie miło się zrobiło 

Pochwalę się że u nas w Anglii gdzie wszystko jest takie beznadziejne

spadł śnieg więc mieliśmy prawdziwy prezent od zimy.
Co do badania krzywej cukrowej w Anglii jest nie obowiązkowa nie będę się tu rozwodzić dlaczego ale my ciężarne jesteśmy tu bezpieczne. Co do innego podejścia prowadzenia ciąży to odsyłam do lektury różnic in vitro w Polsce i Anglii. I wszystko będzie jasne
Na służbę zdrowia nie narzekam bo złotówki a raczej funta nie wydałam, a pomoc mamy zawsze nie na najwyższym poziomie bo jełopów tu dużo myślę że raczej bariera językowa ogranicza tu wielu Polaków. A z mojego przykładu to tu jestem traktowana jak człowiek. A w Polsce za wszystko trzeba zapłacić żeby być spokojnym tu jest to nie do pomyślenia.
Poza tym jak bym uważała że mogę stracić dziecko bo służba zdrowia jest beznadziejna to nawet 5 minut tu bym nie siedziała.... A poza tym my Polacy uwielbiamy narzekać jak to jest źle itd
pieczszoszka nie wygłupiaj się i nie opuszczaj forum
Zostań z nami

A ja się zastanawiam jak to będzie z tą moją trójką.... i czy damy radę z moją mamą parę miesięcy.Kocham ją ale ona czasmi jest apodyktyczna przez to wkurzająca....
miłego dnia kochane i spokoju życzę
ach te hormony buzują

Pochwalę się że u nas w Anglii gdzie wszystko jest takie beznadziejne

spadł śnieg więc mieliśmy prawdziwy prezent od zimy.Co do badania krzywej cukrowej w Anglii jest nie obowiązkowa nie będę się tu rozwodzić dlaczego ale my ciężarne jesteśmy tu bezpieczne. Co do innego podejścia prowadzenia ciąży to odsyłam do lektury różnic in vitro w Polsce i Anglii. I wszystko będzie jasne

Na służbę zdrowia nie narzekam bo złotówki a raczej funta nie wydałam, a pomoc mamy zawsze nie na najwyższym poziomie bo jełopów tu dużo myślę że raczej bariera językowa ogranicza tu wielu Polaków. A z mojego przykładu to tu jestem traktowana jak człowiek. A w Polsce za wszystko trzeba zapłacić żeby być spokojnym tu jest to nie do pomyślenia.Poza tym jak bym uważała że mogę stracić dziecko bo służba zdrowia jest beznadziejna to nawet 5 minut tu bym nie siedziała.... A poza tym my Polacy uwielbiamy narzekać jak to jest źle itd

pieczszoszka nie wygłupiaj się i nie opuszczaj forum
Zostań z nami

A ja się zastanawiam jak to będzie z tą moją trójką.... i czy damy radę z moją mamą parę miesięcy.Kocham ją ale ona czasmi jest apodyktyczna przez to wkurzająca....
miłego dnia kochane i spokoju życzę

ach te hormony buzują
ale z łaski swoje wcisnęła mi troszkę czyli tyle że mogła w ogóle tego nie robić