• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2012

reklama
Witajcie Drogie Majoweczki!
Ciesze sie,ze wiekszosc z nas w sumie czuje sie dobrze.Ja sobie nawet pospalam,bez budzenia sie w nocy i wstalam po 7,wiec zaczyna chyba byc lepiej jezeli chodzi o sen(tfu tfu).Moze to sprawa padajacego sniegu?
Wczoraj wieczorem,tak mnie juz wszystko bolalo-dolaczajac glowe,ze przez dlugie godziny nie moglam dojsc do siebie-lezalam na pol-plecach/boku i nie moglam nawet palcami u nog poruszyc,bo tak bolalo mnie w krzyzu.Na razie jest dosc dobrze,co nie oznacza ze bede cos robila.
Rodzinka juz wstala,wiec sniadanko czeka na mnie.
Milego dnia!

Witam !
U nas biało i dalej zimno czyli znowu dzień w domu , wczoraj mała atakowała mnie do 1 w nocy zazwyczaj już śpię więć pewnie nie czułam ,żę urzadzza sobie potańcówki ,ale wczoraj zasnąć nie mogłam wiec już wiem kiedy ma czas największej aktywnośći :tak:bo w dzień to raczej takie spokojne dziecko .
Miłgo spokojnego dnia

Witam, ale się rozpisałyście, starałam się to ogarnąć ale chyba nie dałam rady.

Witam nowe mamusie!

Pieszczoszka, przepraszam, że zapytałam o to badanie. Może gdyby nie ono, nie było by całego kwasu.
Zostań z nami!
Ja od dziś na L4 :-D Jadę zaraz zawieść zwolnienie do pracy i się trochę obawiam, ale będzie co ma być.
Wczoraj, gdy zobaczyłam jaka jest temperatura na zewnątrz i musiałam skrobać auto to wściekłam się sama na siebie i powiedziałam STOP!
Wieczorem byłam u gina.
Trzymajcie kciuki oby mnie te hetery w szkole nie pożarły.
Później opiszę co i jak z malutką i twardniejącym brzuszkiem na odp. wątku.

Miłego dnia i trzymajcie się.

Little Nina - sto lat!

czesc dziewczyny! ja tylko na sekundke przywitac sie :) troche humorek lepszy bo sie nawet wyspalam :) wczoraj bylam nieprzytomna i nie dalam juz rady nic napisac. oczywiscie budzialam sie w nocy ale nie mialam problemu z zasnieciem wiec dzisiaj czuje sie o niebo lepiej :) zaraz wybieram sie na szkole rodzenia wiece bede po poludniu.
annte, trzymaj sie! bedzie dobrze!
milego dnia Wam wszystkim i do pozniej!

Witam i ja!

Mysiochomis trzymam kciuki &&& żeby wszystko poszło jak najlepiej w mamy sprawie.
Ja przechodziłam dużo stresów w sierpniu jak mój tata trafił do szpitala... dwa tyg z życia wyjęte... ehhh.... a zaraz potem zaszłam w ciążę- to taki pozytyw na pocieszenie po tych wszystkich przejściach chyba...

A teściową się nie przejmuj... to czasem taki jakby podgatunek człowieka :rofl2:;-) Zawsze możesz jej powiedzieć "Moja du..., moja sprawa!!!" Powinna zapamiętać :-p

wikasik nieźle rozkminiasz opcję z Nianią ;-) zawsze to jakaś perspektywa ;-):-) na pewno nie jest łatwo jak się jest tak daleko od bliskich, ale co zrobić, trzeba sobie radzić :-)

Katasza &&& za dobre wyniki! Czekamy na wieści :-)

Fiore to nieźle Cię tak po całym dniu rozwaliło... :shocked2: Trzymaj się!

annte to trzymam &&&& będzie dobrze!!! :-p:-p:-p:tak::-)

Ja już po porannej wizycie w laboratorium. Generalnie wszystkie badania robie w prywatnym ale teraz poszłam państwowo i chyba nigdy więcej...:eek: Kolejka obowiązuje normalnie po chińsku... niby powinnam wejść bez kolejki ale nikt nie chciał widzieć wielkiego brzucha... ehhh.. masakra... Ale ponad stówka w kieszeni zaoszczędzona więc zacisnęłam zęby i do przodu :tak: Dziś po 15-tej wyniki ale nie będę miała jak odebrać więc jutro mnie D podwiezie :tak:

Jadę dziś z Julą do mojej siostry. Mała od kąd nie chodzi do przedszkola regularnie to czasem przechodzi sama siebie z nudów. Dziś się wybawi z siostrzyczką cioteczną :-p

Miłego dnia majówki!!!!

Czesc dziewczyny ale sie rozpisalyscie:-D:szok: Z tego co napisalyscie polowe juz zapomialam:zawstydzona/y:
Pieszczoszka juz pisalam Zostan z nami,ale nikt Cie nie bedzie do tego zmuszal:tak:
Witam nowe mamusie!!!!
Dzis moj synek sam pojechal do kuzynki G:tak:Troche sie martwie:-( Najpierw podroz pociagiem ok 50min,potem musi dojsc na petle autobusowa, potem autobusem ok 30 min, potem jeszcze pieszo ale tam juz po niego wyjda:tak: Juz wczoraj jak o tym myslalam to slabo mi sie robilo:eek:Sam jeszcze tak daleko nie jezdzil:no: Dalam mu jakies rady on sie smial,jak to nastolatek:sorry:
Mysiochomis moja mama miala tez usuwana macice, strasznie to przezyla psychicznie:-( Trzymam kciuki za Twoja mame zeby wszystko poszlo dobrze:tak:
annte dobrze ze juz na L4,jak reakcje w pracy?
fiore super ze juz lepiej z Toba!!!!!:tak:
Wiecej nie pamietam :zawstydzona/y:
U nas -15:happy: Czekamy az dojdzie do -10 to pojde z mala na krodki spacer,snieg u nas nie pada:tak:
Milego dnia ide czytac inne watki:tak:

Dzień dobry. Wpadam sie przywitać i zmykam bawić się z moją córcią (2-gi tydzień ospy wiec już powoli na głowę dostajemy w domu). Do popołudnia :-)

A ja ogarniam się i jadę na dzieciowe zakupy. Siostra dała mi właśnie cynk, że są fajne wyprzedaże w galerii więc postanowiłam uzupełnić braki. Chciałabym w tym miesiącu zakończyć sprawy ubrankowe a w przyszłym zająć się tymi bardziej kosmetyczno-aptekarsko-kompielowymi. No żeby finansowo jakoś podołać. Ale nie będę się tutaj rozpisywała.
A co do zimy to w Łodzi niesamowita poprawa. Poszłam rano z psem na spacer i zakupy spożywcze i dla odmiany za przeproszeniem gile w nosie nie zamarzły. A to nowość:-D

reklama
Cześć dziewczyny.Poczytam i uciekam bo mnie głowa boli i idę się położyć bo jakoś nie chcę tabletek łykać i wole przeczekać ten ból.
Mysiochomis trzymam kciuki &&& za mamę będzie dobrze!!!
annte dzidzia jest teraz najważniejsza a te hetery olej, ja też nie chciałam iść na L4 bo niby praca w biurze ale na początku wszyscy niby dbali bym segregatorów nie dźwigała i wogóle bym się nie przemęczała ale szybko im to minęło i niby mówili ale nic nie robili by pomóc a u nas tony dokumentacji bo pracuję w starostwie w wydziale gdzie wydaję się pozwolenia na budowę i cale te projekty budowlane to sporo ważą, no i jeszcze muszę dojeżdżać 30 km do pracy , a jak się zarabia najniższą krajową i dziennie robić tyle km do pracy to się nie za bardzo opłaca.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry