• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2012

anik :) to akurat był pluskwiak białoplamy...

Zjadłam przed chwilą pół kilo orzeszków ziemnych :szok::szok: to się skończy bardzo źle :dry::dry: napady głodu są w moim wykonaniu okropne ale nie mogę się powstrzymać ...:eek:

Pozdrówka :*
Fajnie, że oboje mamcie zamiłowanie do zwierzaczków ;-) Ja też mam takie napady głodu, najpierw nie mogę sie powstrzymać a potem nie mogę się ruszać;-);-)

reklama
Wpadam na moment się przywitać, bo właśnie się zbieramy :-)
As dzięki za odpowiedź :-) skurcze łydek też mam, może tym się zasugerował hehe :-D
zanetaa nie denerwuj się :no: z facetami jest jak z dziećmi, czasami trzeba pilnować na każdym kroku po prostu, bo strach się bać co zmajstrują zostawieni sami sobie :confused2:
Krzyś od dwóch dni jest strasznie aktywny i bardzo mało śpi... terroryzuje mame kopniaczkami - ale to dobrze, nie narzekam.

Zmykam :-D buziaki ;*

Witam dzisiaj .Mam problem wczoraj dostałam karuzelę fisher price (na baterie ale bez baterii używana .Baterie tam są potrzebne takie kobyły aż 4 sztuki R20 .Nie wiem czy ona będzie działać no i jak kupię te baterie żeby sprawdzić i np działać nie będzie to co z nimi zrobić(tymi bateriami)może jakieś pomysły.No i podpowiedzcie jak zrobić ten suwaczek

Witam sie na szybko i zaraz spadam:tak:Dzis kladlam sie o 3 a o 7 juz mala sie obudzila:crazy: O 12 sie polozylam na 2 godzinki i mala tez zasnela:tak: Jestem nie do zycia,przeczytalam Wasze posty ale juz nie odpisuje:no:Jutro zajrze na dluzej:tak:U nas mokro, deszcz pada ale jest cieplo:tak:
Milej niedzieli do jutra:tak:

a ja całe popołudnie spędziłam na pogotowiu:/ okazało się mąż wczoraj przed pracą skręcił kostkę i tak kuśtykał całą dniówkę i jeszcze rano tą wiśniówką poprawił:/ mamy szynę, zastrzyki i do załatwienia L-4, podbicie legitymacji i zakupy - jak ja to zrobię?

azula na samej górze masz różowy pasek narzędzi, klikasz >operacje< potem z lewej strony >Moje Ustawienia< i tam masz >edytuj sygnaturę<

Aby suwaczek stworzyć kliknij np. na mój i przekieruje Cię na stronę. Potem kopiujejesz BBCode i wklejasz w edycji, zatwierdzasz i gotowe ;-)

Tak w ogóle to witaj na majówkach :-):tak: Super że urodzicie na jeden czas z synową (bo jak dobrze zrozumiałam masz tylko synów) Dzieciaczki się razem odchowają i będziesz bardziej na bierząco z nowościami dzięki towarzyszom :tak: Bo wiadomo to co było nawet 20 lat temu a jest teraz to przepaść ogromna ;-):-)

Baterie hmmm... sztuka kosztuje około 4-5zeta więc może nie doprowadzą do bankructwa a na pewno soę z czasem przydadzą jak Amelka zacznie dostawać zabawki edukacyjne :-D wtedy to dopiero majątek idzie na baterie...

zanetaa to się macie... może dlatego sie znieczulił po robocie... :-D

Carmella współczuje wymiotów... wrrr... dla mnie nie ma nic gorszego...

dorka to dziś lepszej nocki życzę ;-)

Ostatnia edycja:
no właśnie nie wymiotuję tylko mam wymiotny kaszel sam, tak to mam rzygi w gardle cały czas, czasem wlecą do ust ale się cofną.. jak wypiję coś zimnego to za chwilę to zimne czuję w gardle ;) fu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry