• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2012

reklama
Witaj z powrotem Pieszczoszka :-D &&& za wizytę, napisz później co i jak :tak:

fiore - dzisiaj chyba była noc makabrycznych snów, mój M. dziwnie patrzył, jak opowiadałam, że robiłam we śnie sekcję zwłok :shocked2::confused2:

little_nina - współczuję, pamiętam jak na początku ciąży miałam szlaban (miałam krwiaka na macicy), myślałam, że oszaleję :confused2:

kubusiowa - mnie glukoza czeka w tym tygodniu, bleee

U nas wiosennie, słoneczko ślicznie świeci, gdyby nie to, że taka plucha z topniejącego śniegu i możliwość skurczy :wściekła/y: wyciągnęłabym M. na spacer. Może jeszcze nie dziś, ale w tym tygodniu:confused:

Co do ubranek, sąsiadka, która urodziła w listopadzie zniosła mojej mamie 3 worki ciuszków, naprawdę pięknych ciuszków, w większości firmowych i niezniszczonych... wśród nich znajdzie się dosłownie kilka, które włożę po mieszkaniu, reszta jest "wyjściowa". Ostatnio policzyłam ile tego jest i wyszło mi, że nie ma sensu nic dokupić, bo nie wiem, czy Krzyś zdąży wszystko założyć choć raz...

U nas dzisiaj też ostatkowe faworki :-D

Miłego dnia wszystkim :-D

Oj dziewczyny zaraz mi kręgosłup pęknie. Jak ostatnia kretynka 3 godziny stałam nad garami w kuchni. Najpierw zupa, potem smażenie faworków. Na szczęście już skończyłam. Teraz mogę trochę odpocząć. Dobrze, że siedzenie na piłce pomaga na plecy bo ledwo chodzę. A tu jeszcze dzisiaj do SR na 16. Na szczęście organizacyjnie.
Mnie infekcje na razie omijają (odpukać), za to już 3 raz mi się afta zrobiła na języku. A wcześniej tego problemu nie miałam. Coś mi to wygląda na niedobory witamin :-(

pieszczoszka witaj z powrotem:tak:trzymam &&&&&&&&& za wizyte:tak:
Mi cos nie dobrze sie zrobilo i sie polozylam ale pospalam z 15min:no:Jakies rozwolnienie mnie dopoadlo:wściekła/y:jeszcze musze jechac po mala:no: Wlasciwie juz mi lepiej,ale caly czas mi sie odbija powietrzem wlasciwie:confused: Ide jeszcze polezec bo o 14.18 mam autobus:tak:

V zasnela,wiec wlaczylam na chwile pc,bo sie za cicho w domu zrobilo :-p
Chyba przez ta pogode,jestem taka klapnieta.Slonce pieknie swieci i jest ok 10'C,a ja najchetniej bym tylko spala-wina mojego supercisnienia 80/50 :dry:Choc maz dzis ma wielu zawalowcow i zamiast siedziec na tylku,kursuja juz z 4 przypadkiem od 7 rano:confused2: wiec to napewno wina zmiany pogody i cisnienia.
Mam przy lozku na stolku karton z dokumentami i moglabym je na polsiedzaco przejrzec,ale jakos weny mi brak:sorry2: Ide "wyrzucic" psine na siusiu,a potem sie definitywanie poloze.
Trzymam kciuki za wszystkie potrzebujace (w tym core marnotrawna ;-))!

Dziewczyny które planują karmić dzieciaczka butelką wybrałyscie juz mleko dla maluszka? ja własnie szukam i chyba czas najwyzszy mi juz cos wybrac zeby do szpitala wziasć

reklama
witaj pieszczoszka!
ja jak popatrzłam na iość ciuszków to stwierdiłam, ze prac wcale nie będę musiała :sorry2: po 3 pralki na 56 i 62. Tylko niesety większośc znoszona, bo już tyle dzieci się prewinęlo prez te ciuchy, ze zarobily na siebie na penwo. Część ja dostałam od kolezanek, moich 2 synów w tych ciuszkach a jescez w międyz czasie przynajmniej 3 dzieci je nosiło. Musze chyba mimo zatrwazającej ilosci ze 2 jakies takie naprawdę ladne kompleciki kupic zeby byly na wieksze wyjscia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry