• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2012

Ja tez dzisiaj jakas bez wyrazu jestem, za chwile lece kapiel wzisc i sie ogarnac bo jutro znowu kontrolna wizyta w szpitalu. MAm nadzieje ze bez wikszych zmian:-D i dotrwam chociaz do 36tyg. Najwazniejsze byc dobrej mysli, a dzieki Wam udaje mi sie to przetrwac. Dziekuje wszystkim. Forum podtrzymuje mnie na duchu :*

reklama
Wasi partnerzy też się tak źle czują? Jakby sami w ciąży byli? :D
Mój ma prawdziwe zachcianki, ostatnio jechaliśmy w nocy do całodobowego tesco po Camembert. A jakiś czas temu po śledzie :) Czasem jak mi sie nic nie chce to tez kładzie się przy mnie i marudzi, ze mu ciężko, ale u nas nieustający remont to ma prawo być zmęczony :)

Cześć Majóweczki.Taka pogoda to mnie dobija i nie mam siły na nic u nas rano najpierw padał śnieg a później deszcz i oczywiście chlapa się zrobiła.Mnie też okropnie boli kręgosłup i się trochę boję tego bo jak moja mama była ze mną w ciąży to niestety zaczęły jej się ogromne problemy z kręgosłupem ( fakt dużo przytyła bo 28 kg i ja byłam duża bo miałam 4 300 jak się urodziłam) i nadal ma problemy.
A co do przytulanek to znaleźliśmy sobie z Ł pozycje wygodną i dla mnie i dla niego i jest super i oczywiście rano.

czesc dziewczyny! ja tylko na chwile przywitac sie. doczytalam Was ale juz nie mam sily pisac. caly dzien bylam na nogach i jestem padnieta. mam nadzieje ze jutro odzyskam sily :)

Witajcie Kochane!
1)Gratuluje udanych wizyt.
2)Przykro mi,ze tak Wam doskwieraja rozne bolesci :-(
3) Z powodu brzydkiej pogody u Was tez mi przykro.

U nas na razie bez zmian.Jestem ciut zywsza i mam ciut mniej skurczy,ale za to Leo jednak nie daje mi za duzo odpoczac-lobuziak jeden hehehe;-)W "prawych" zebrach,czuje jakby mi ktos wlozyl igle i ciagle ja dociskal,bol chwilami jest nieznosny...podobny do zlamanego zebra,ale to juz przerabialam i w pierwszej ciazy,wiec jest ok,tym sie nie martwie.Kazdy dzien to wieksze nadzieje.
V dostala dzis lozeczko od Tatusia z Ikea,jutro bedzie montowac.Jestem ciekawa jak zareaguje na brak barierki,bo szczerze wydaje mi sie,ze przy jej niespokojnym spaniu,to pewnie nie raz wyladuje na ziemi...na dywanie:-pNo i robi out do oddzielnego pokoju,ale to dopiero pod koniec tygodnia.
Pogoda u nas przesliczna choc dzis bylo chlodniej na dworzu niz w poprzednich dniach,od jutra ponoc ma byc ok.20'C...zobaczymy.Najwazniejsze,zeby sloneczko bylo i bedzie dobrze.

Milych snow Majoweczki i mniejszych dolegliwosci :*

Witam się i ja :)
Mnie dziś od popołudniaa boli brzuch-tak jak na okres,raz mocniej raz słabiej ale czuję ciągle :( Odkad wróciłam z pracy-a miałam dziś dzień lenia i większość dnia przesiedziałam na kanapie to leżałam,poleżałam też trochę w wannie ale niewilee pomogło. Kurcze trochę mnie to martwi bo w pierwszej ciąży nie miałam takich bóli:( Na szczęście jutro mam wizytę u połóżnej to z nią pogadam o tym.

Co bo bólu kręgosłupa to ja w pierwszej ciąży bezboleśnie prawie przeszłam a teraz też już od jakiś 2-3 tyg strasznie mnie plecy i krzyże bolą. U mnie dochodzi tez fakt,że mam małe dziecko które jednak czasem na rękach muszę nosić-mamy piętrowe mieszkanie i ona po schodach sama jeszcze nie umie wchodzić więc to wynoszenie jej do sypialni jest najgorsze.

Witam Was wieczornie...

Dopadła mnie grypa :baffled: boli mnie wszystko, łącznie z włosami, o zatkanym nosie nie wspomnę (mam wrażenie, że się zaraz uduszę :szok: mogę oddychać tylko ustami). Na noc zaparzę sobie lipę, a jeśli jutro nadal tak będzie to chyba się zaturlam do lekarza :baffled::baffled::baffled:

fiore - mam dokładnie to samo z lewym żebrem... myślałam, że tylko mnie tak boli...

Pozdrawiam Was serdecznie :*

reklama
Anik kuruj się! Teraz w taką pogodę łatwo o przeziębienie.

Joasiu mnie też wszystko łamie, czuje się jak "stara baba", wszystko boli, ciężko wstać z łóżka, podnieść się z fotela, zawiązać buty, a najgorzej rano po wstaniu z łóżka.
Ale mój gin dziś mnie pocieszył, powiedział "Nie martw się, teraz będzie tylko gorzej, buhahaha":-D:-D:-D
Nie ma jak pocieszyć człowieka :-D
Damy jakoś radę, już bliżej niż dalej!
Miłej nocki dziewczynki!
images.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry