• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2012

reklama
Ja ostatnio powiedziałam do mojego L, że w życiu bym nie przypuszczała, że właśnie w ciąży będę miała najbardziej udane życie seksualne, na co on odpowiedział, że nie powiedział jeszcze ostatniego słowa;)

Po zabawie brzuch faktycznie twardnieje, ale wystarczy poleżeć i przechodzi, a najlepiej bawić sie rano, wieczorem dochodzi zmęczenie z całego dnia i jest trudniej. Każdy lekarz mówi, że w ciąży seks jest jak najbardziej ok, a ma nawet dobry wpływ na maluszka i przyszły poród. Oczywiście pod warunkiem, że ciąża nie jest zagrożona i skurczowa.

Mój L mnie tylko ostrzega, że nie mam co liczyć na zabawę żeby przyspieszyć akcję porodową, bo wątpi by w nerwach znalazł kluczyki do auta, a co dopiero się przytulał:)

oh dziewczyny j tylko po to mogłabym być w ciąży ;-) bo u mnie w ciązy jest super jesli chodzi o łóżkowe sprawy. Tylko teraz doszło niestety lekkie rozdrażnienie spowodowane zwinnością wieloryba :baffled: i fakt, ze bardzo dozo przytyłam. bywalo gorzej co prawda ale później dużo mnie kosztowało, by zacząć wygladać jak czlowiek

Hej,

właśnie niedawno weszłam do domu... Jestem po wizycie lekko zszokowana wagą moją i malucha :D
Czekam własnie na 18.30 bo zajęcia dziś mam w tej szkole magicznej.
Na wizycie byłam z mamą dziś, też skorzystała bo gin jej poprzekładał daty z operacją. Powiedział że on chce ją operować i kropka :D mama nie protestowała bo koleś dobrze zabiegi wykonuje :D

Dziś miałam pierwsze zajęcia w nowym semestrze:D profesorek śmiechowy :D Z racji mojej ciąży stałam się obiektem badań nad zagadnieniami BIOETYCZNYMI :P sobie ludzie podyskutują w tym semestrze jeszcze na mój temat (w celach naukowych oczywiście)

Dzień jest okrutnie przybijający i godzina którą odczuwam jest przesunięta ze 3 h do przodu. Szybko chyba dziś pójdę spać :/

Pozdrówka :*

widocznie dzisiaj takid zień, bo ja też ledwo na oczy patrzę. Czekkam tylko na mężą i jak tylko próg przekroczy to ja do łóżka. Obiad już nawet w mikrofali stoi, podwieczorek dla chłopaków tez naszykowany. Niech no mi ktoś tylko spróbuje tyłek zawracac...

Oj - czy Was też tak boli kręgosłup. Mój brzuch jest ogromny i siedzenie albo stanie sprawia, że kręgosłup nie wytrzymuje. Co z tym zrobić?

W pierwszej ciąży nie miałam problemów, aż do końca a tu jeszcze 2,5 miesiąca, a ja już ledwo siedzę.

mnie tez kregosłup boli.. wszystko mnie męczy.Schylam sie juz z truden a wchodzenie po schodach to koszmar. Przy kompie tez już ledwo siedze bo zaraz plecy tak bola ,ze sie musze polozyc

Witam wasm majóweczki:):-)

Przepraszam za mój brak aktywności ale nic ciekawego sie u mnie nie wydarzylo wiec nie pisalam ale na biezaco was czytam. Od trzech dni chodze jak zawodowy leń, brak chęci do czegokolwiek. Cyba ta pogoda jakoś dobijająco na mnie działa.

U mnie z kręgosłupem tez problem. Przy komputerze już nie posiedzę tyle co wcześniej a o leżeniu na plecach nie ma mowy. Tylko pracy i lewy bok wchodzą w grę. Już odliczam dni do maja:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry