dorka28
Mama Seby i Misi
Witam niedzielnie,my juz po kosciele teraz czekam az G dokonczy obiad,a potem pewnie gdzies pojdziemy
Wczoraj caly dzien bylysmy na wsi u G rodziny a wieczorem juz padnieta bylam i nie wlaczalam kompa
Cos mi sie dzieci po przeziebialy:-(Seba lezy od piatku,mala w nocy kaszlala teraz juz lepiej ale z nosa kapie
Zobaczymy jak dzis w nocy bedzie bo moze pojde z nia do lekarza zeby chociaz osluchal
aghusko sto lat zycze
fiore super ze lepiej sie czujesz
Widze ze na szpitalnym tez dobre wiesci As dalej kciuki zacisniete,oby tak dalej
karis wspolczuje przezyc i trzymam &&&&& zeby juz bylo tylko lepiej
dusia duzo cierpliwosci zycze
suse juz niedlugo koniec, dasz rade
Ja dalej nie moge uwierzyc ze za miesiac Franek bedzie z nami
Co do sprzatania to dopoki nie zaszlam w ciaze z Misia to sama wszysto sprzatalam,ale potem powiedzialam dosc ja sama nie mieszkam i kazdy powinien dbac o porzadek
wiec teraz dzielimy sie sprzataniem
Milej niedzieli zycze
Wczoraj caly dzien bylysmy na wsi u G rodziny a wieczorem juz padnieta bylam i nie wlaczalam kompa
Cos mi sie dzieci po przeziebialy:-(Seba lezy od piatku,mala w nocy kaszlala teraz juz lepiej ale z nosa kapie
Zobaczymy jak dzis w nocy bedzie bo moze pojde z nia do lekarza zeby chociaz osluchal
aghusko sto lat zycze
fiore super ze lepiej sie czujesz

Widze ze na szpitalnym tez dobre wiesci As dalej kciuki zacisniete,oby tak dalej

karis wspolczuje przezyc i trzymam &&&&& zeby juz bylo tylko lepiej

dusia duzo cierpliwosci zycze

suse juz niedlugo koniec, dasz rade

Ja dalej nie moge uwierzyc ze za miesiac Franek bedzie z nami

Co do sprzatania to dopoki nie zaszlam w ciaze z Misia to sama wszysto sprzatalam,ale potem powiedzialam dosc ja sama nie mieszkam i kazdy powinien dbac o porzadek
wiec teraz dzielimy sie sprzataniem
Milej niedzieli zycze
Co mnie denerwuje to fakt że nie zrobili do tej pory podstawowych badań tj morfologii i moczu. Stwierdzili że jak rana jest ładna i sie bardzo dobrze goi to nie będą sprawdzać co jest przyczyną temperatury... Już nie chcę się iść wymądrzać do lekarzy że powinni chociaż mocz sprawdzić bo sądzę że po cewnikowaniu może jakies bakterie się zalęgły. 
ja chyba też czasami takową mam, szczególnie jak mnie R. wnerwi. Tak jakoś wychodzi, że zawsze w sobotę mnie doprowadzi do łez, ale nie wiem czy ja nie przykładam do tego ręki i to mocno.
i dlatego mi się też źle kojarzą ciemne ubranka.