WIOLKA1509
Fanka BB :)
sliczny:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mieszkam przy głównej ulicy i to na 2 strony oświetlonej.as ty to nocny marek jestesnie boisz sie tak po nocy sama spacerowac
ja to przezucalam sie na drugi bok o 1.30
tyle ze ja mam o 6tej pobudke
![]()

W sumie to jest używka ze względu na skład.Hej dziewczynyzastanawia mnie jedno czy pepsi moze zaszkodzic dziecku? Pije pepsi prawie codziennie tak mniej wiecej okolo litr....
Kochana to tylko dziecko.ide łobuza zaprowadzić do przedszkola, może jak po niego przyjde po 15 to znowu dostane niespodziankę w zeszycie że uderzył kolejne dziecko. ehh szkoda słów na moje dziecko hehe
obiad na dziś mam,zaraz jeszcze na zakupy i idę do łóżka ,bo mocno mnie brzuch dziś boli.

Jeśli nie swędzi, nie piecze i nie ma nieprzyjemnego zapachu, raczej normalne to jestczy macie czasami białe upławy z miejsca intymnego ? zastanawiam sie czy to normalne w ciazy czy mam sie tym martwic?