reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

Zobacz załącznik 418112TO NASZA malutka choineczka :)

A miałam zapytać jakie macie plany na sylwestra ???
Patina śliczna jest!

My Sylwestra spędzamy w domu, ale jeszcze nie wiadomo czyim, może posiedzimy we dwójkę a raczej trójkę, w co wątpię, albo u znajomych. Nie chce nam się żadnych bali ani prywatek.

Witam!
As
[*] dla Twojego Tatusia, jesteś naprawdę silną Kobietką...
Dziewczyny, współczuje tych złych wspomnień z alkoholem, w moim dzieciństwie tego nie było, za to teraz mój mąż czasami lubi...Dlatego również jestem zupełnym wrogiem alkoholu...
Dziewczyny powodzenia na dzisiejszych wizytach, ja też idę na 20.15 i również proszę o trzymanie kciuków:-)
Postaram się po wizycie odezwać a teraz pędze szykować kolację dla Mateusza.
Uściski dla Suzi:)

Właśnie wróciłam z wigilii fundacyjnej .
Już miałam się szykować do wyjazdu do kliniki.
Telefon od nich .
Wizyta przesunięta na 21 .
Mój lekarz dopiero zaczyna ostatnie CC :szok::szok::szok::-D:-D:-D
Tam CC to nawet w środku nocy robią .:szok::rofl2::rofl2::-D:-D:-D
Proszę o trzymanie kciuków po 21 :tak::tak:

As, Dusia trzymam kciuki za wizytę!

Ja już po. Relacja na odpowiednim wątku!

reklama
Ja dzisiaj jakaś klapnieta jestem, ze 2 godziny to przeleżąłam ledwo kontaktując.

Sylwka spędzamy jak zykle sami w domu przed tv. Zaraz po fajerwerkach do łózka. Nie przepadam za sylwestrem.

Witam wieczorową porą:)

Dusia Ty już pewnie po wizycie, ale trzymam kciuki za Ciebie i oczywiście As. Ciężko mi idzie trochę pisanie, ale jakoś daje radę:)

My sylwestra również spędzamy sami w domku. Już jakiś czas temu zakupiłam piccolo i czeka już na otwarcie heheheh. Myślałam jeszcze nad wyjazdem w góry na kilka dni, w tym w Sylwestra, ale zobaczymy. Na chwilę obecną nie chce mi się ruszać z domku.

Witajcie Kochane!
Dzis mija nam poloweczka:-)
Ja juz od godziny nie spie(przespalam 7h:zawstydzona/y:),ale dopiero po ciucho wrocilam do pokoju po laptopa i przenioslam w cicha strone mieszkania ;-)
Snilo mi sie,ze dziecko chcieli mi przeslac e-mailem i pytali sie w jakim komplecie ma byc ubrane zielonym czy niebieskim :-DSmiac mi sie chce bo to juz taki drugi sen.
Ok,kochane ide poszperac po necie,a potem sie biore za prasowanie ;-)
Milego dzionka :-)

p.s.Co Wy na to,zebysmy zalozyly liste z naszymi datami urodzin?To bedziemy mogli sobie chociaz zyczenia zlozyc ;-)

Ostatnia edycja:
Witam, zlapalam przeziebienie od corci:-(Jestem padnieta,katar leci z nosa:no: Zrobilam juz sobie inhalacje z soli fizjologicznej:tak: Jakos dam rade:tak: Mala znowu w nocy kaszlala i nie spalam:-(
agasim trzymam kciuki za wizyte:tak:
Ja tez za chwile na wizyte ale to tylko po zwolnienie i skierowanie na usg:tak:
Zbieram sie,relacje oczywiscie zdam pozniej:tak:

Witajcie Kochane!
Dzis mija nam poloweczka:-)
Ja juz od godziny nie spie(przespalam 7h:zawstydzona/y:),ale dopiero po ciucho wrocilam do pokoju po laptopa i przenioslam w cicha strone mieszkania ;-)
Snilo mi sie,ze dziecko chcieli mi przeslac e-mailem i pytali sie w jakim komplecie ma byc ubrane zielonym czy niebieskim :-DSmiac mi sie chce bo to juz taki drugi sen.
Ok,kochane ide poszperac po necie,a potem sie biore za prasowanie ;-)
Milego dzionka :-)

p.s.Co Wy na to,zebysmy zalozyly liste z naszymi datami urodzin?To bedziemy mogli sobie chociaz zyczenia zlozyc ;-)
Gratuluję połóweczki :tak::-D:-D
A sen boski :-D:-D:-D:-D:-D

Fiore, ale Ty jesteś nocny marek:szok: i za prasowanie? Wow. Podziwiam

A ja za chwilkę na wizytę. Poproszę o kciuki. Trzymajcie się!
Kciuki są &&&&&&&&&&&&&&&

Witam, zlapalam przeziebienie od corci:-(Jestem padnieta,katar leci z nosa:no: Zrobilam juz sobie inhalacje z soli fizjologicznej:tak: Jakos dam rade:tak: Mala znowu w nocy kaszlala i nie spalam:-(
agasim trzymam kciuki za wizyte:tak:
Ja tez za chwile na wizyte ale to tylko po zwolnienie i skierowanie na usg:tak:
Zbieram sie,relacje oczywiscie zdam pozniej:tak:
ZDRÓWKA !!!!
kciuki również trzymam &&&&&&&&&&&&&&
Witam się w środę .
Po wczorajszej wizycie jestem nieco spokojniejsza i banan mi z buzi nie schodzi .
Jestem po prostu szczęśliwa :-D:-D:-D
Z tej okazji mam takie plany.
Doprowadzić się do kultury ,bo właśnie wstałam :szok::-D:-D
iść na szybkie zakupy ,
wstawić vchoć jeszcze 1 pranie ,
poprasować ,
odwiedzić mamę ,
ugotować obiad ,
trochę ogarnąć mieszkanie ,
naszykować mięso do pieczenia (peklowanie)
wstawić bigos
udekorować dom chociaż troszkę ,co by klimat świat poczuć.;-):-):-)
Tyle plany ,a zobaczymy co przyniesie rzeczywistość:szok::szok::-D:-D:-D

reklama
dzien dobry wszystkim! zycze super udanej srody! u nas dzis snieg od rana pada i nawet sie juz bialo dookola zrobilo i tak swiatecznie :)
fiore, dobry pomysl z ta lista. zeby nie otwierac nowego watku, to moze czarnula by dopisywala do listy majowych mamus? jezeli oczywiscie nie bedzie to problem. chyba ze masz inny pomysl? :)
pozdrawiam!!!

Do góry