reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

reklama
oj carmella ty masz wszystkie atracjie porodu , ale teraz juz chyba PAM chce wyjśc nie na żarty , trzymam && bo rano juz pewnie bedziesz miała mała przy sobie ....

Carmella to mnie wyprzedzilas nie ma co :) juz myslalam ze bedziemy mialy dzieciaczki z zego samego dnia.
trzymamy kciuki aby wszystko poszlo szybko i w miare bezbolesnie...Teraz to juz chyba codziennie beda takie wiesci bo troche nas jest z tego maja.

mi właśnie odpadł wielki szary kawałek czopu długości palca :|

mysiochomis jeszcze nie śmiganą znaczy, że jeszcze na niej nie śmigaliście? ]:->

Czeka na swój wielki dzień :D :p ale spać też jeszcze na niej nie spałam :p myślę że przyda się po 38 tc :p

Carmella o żesz kierwa :O dajesz czadu i do przodu &&&&&&&&&&&&&&&7 dla Cie :***

reklama
Jak tak dalej pujdzie to będę ostatnia. Mam termin na koniec maja do tego zero skurczy brzuch wyskoko, wszystko pozamykane. Nie żebym narzekała bo ciesze się że młodej nic nie zagraża, ale troche mnie ta ciąża już znudziła i się nie mogę swojej Zośki doczekać.
Carmella powodzenia. Życze ci szybkiego i jak najlżejszego porodu. I najważniejsze, niech córa będzie zdrowa.

Do góry