niezle wyzwanie Was doczytac, jak sie komputer wlacza dopiero grubo po 13 i jeszcze po drodze gada przez telefon i czesze psa
Agasim - mnie traktowali super w szpitalu, wszystko tlumaczyli, byli mili a i tak mialam traume - to w koncu szpital, caly czas balam sie o dziecko

A po tym jak Ciebie potraktowano to tym bardziej zrozumiale, ze musisz ten pobyt przetrawic. Takie rzeczy musza swoje "odsiedziec w kosciach" niestety :-(
Wiolka - no mnie by krew zalala po takiej wizycie. Jakby ten wymaz czy badanie byly takie czasochlonne

Bezczelnie sie dziad zachowal moim zdaniem
Azula - Twoj sen ubawil mnie niemal do lez

Mnie ginekolog wczoraj kazala jechac na IP zaraz po odejsciu wod, nawet gdyby byly czyste i bez skurczy - srednio mi sie ten pomysl podoba

Ja rozumiem, ze gdyby ciaza nie byla donoszona ale tak...
pieszczoszka - super, ze pepuszek juz wygojony :-)
Kawy ja tez unikalam pzez wiele miesiecy, z reszta nie mialam na nia specjalnie chetki. A teraz bez kawy bywam nie do zycia i czasem musze sobie jakas strzelic - slabiutka i z mleczkiem ale przy moim minimalnym cisnieniu i slabym krazeniu po prostu jakos sie musze dobudzic ;-)
Paulinka - jedno i to samo urzadzenie mozna roznie ustawic. Sprobi wylowic jakie jest wskazanie przy stanie 0 to bedziesz miec punkt odniesienia :-)
little Nina - slodki zapach to maja ponoc wody plodowe

Gratuluje mieszkanka!!! I zazdroszcze wszystkim, ktore umieja szyc :-)
Wikasik - najlepsze zyczenia urodzinowe!!!!!!!!
elvie - na pewno, bo moja mama wsuwala w ciazy grejprfuty i ja tez je lubie a to nie owoc dla kazdego ;-)