reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

kugela miałam na tym ktg robine kilka razu badanie i tak normalnie to było koło 10 góra 15, czasami spadało nawet do 4. Tylko raz tak było, że ciągle w okolicach 30. Dzisiaj znowu ktg, więc już mądrzejsza świadomie sobie wszystko poobserwuję:)
Dziękuję Ci bardzo:)

reklama
No właśnie zawsze jak miałam grzybka (a zdarzało się często zwłaszcza w ciąży niestety) to były takie serkowate bardziej, a teraz są takie wodniste, w mlecznym kolorze. I mają taki dziwny jakby słodki zapach. Zobaczę co gin powie w poniedziałek. Nie chciałabym żeby na koniec się coś jeszcze przypałętało.

No z mieszkanka się nieziemsko cieszymy, baliśmy się że nie zdążymy, ale jak widać- na ostatnią chwilę. Po niedzieli mnie już najprawdopodobniej przeprowadzka totalna czeka ;-) Na razie będziemy się musieli obyć bez mebli kuchennych, które po majówcę przyjdą i bez drzwi od łazienki, na które kasy nie ma, ale ogólnie dobrze jest. Jeszcze wózek trzeba kupić i mogę rodzić ;)

A swoją drogą, naszła mnie wena nieziemska na szycie, uszyłam już poszewkę na kocyk, jestem w trakcie przybornika na łóżeczko. I mam masę takich malutkich ręczniczków, z jednej strony z materiałem, z drugiej z ręcznikiem ;-)

Ten cukier 200 to był krótko po wyjściu, ze względu na to że wiedziałam jeszcze że mam jeśc dużo, to sobie malutkiego kebaba kupiłam. Aż myślałam że z glukometrem jest coś nie teges, ale zmierzyłam TŻ, który też wciągnął kebaba, do tego kanapki i litr coli i on miał kurcze dobry cukier. A teraz się wkurzam, bo jak w poniedziałek pójde do gina i pokaże jej wyniki cukru to mi nie będzie chciała uwierzyć że w chwili obecnej trzymam dietę.

Ostatnia edycja:
co do skurczy i jazdy do szpitala to mi gin zalecił żebym pojechała już jak będą co 10min ale u mnie tak szybko przez to że ta cesarka ma być jak bym miała rodzić sn to pewnie pojechała bym jak by były tak 3-5min:tak:
kurde chciałam dziś okna pomyć a tu dupa bo brzydka pogoda:wściekła/y: ale od jutra ma być już ładnie i coraz cieplej więc najwyżej jutro się za nie zabiorę:tak:
dobra muszę zmykać obiadek dokończyć

A u mnie juz czas na spanko :) mily dzien byl, troche leniuchowania, nawet drzemka, ale mimo wszystko udalo sie i cos zrobic. A wieczorem urodzinowa kolacja w meksykanskiej knajpce. Na deser wrocilismy do domu - lody i nowy odciek Rancza. I tak rozpoczelam kolejny rok zycia! Teraz przy dziecku to czas dopiero szybko zacznie leciec!

reklama
Do góry