reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

reklama
witam Was dziewczynki w to piekne sloneczne popoludnie! :) ja wlasnie niedawno wrocilam do domku po zajeciach w sr i spacerze z kolezanka i jej syneczkiem. nawet niezle sie czuje mimo tych 28 stopni ciepla, nogi i rece tylko delikatne spuchniete ale nie jakos bardzo uciazliwie.
As, clue, kciuki zacisniete!!!
annte wszystkiego naj naj naj!!! obys dzisiaj przed 24 urodzila tak jak chcialas :) a moze juz rodzisz bo Cie nie "widac" ;)
ide jakas kolacyjke zjesc i pozniej do Was zajrze :*

Ja po wizycie u poloznej, gloiwka bardzo nisko, moze zaczac sie w kazdej chwili ale nie musi. Mam jakies skoki cisnienia, chwilami az glowa mi pulsuje.

natalka - dokuczę Ci;p ja dzisiaj wytargałam z szafki spodenki sprzed ciąży i.. śmigam w nich cały dzień:) guziczki musiałam nisko zapiąć i dopiero podciągnąć pod brzuch, ale nawet, nawet:)

troszkę lepiej się czuję - wyleżałam się, wysiedziałam na słonku (opaliłam ręce!) i jest poprawa, choć skurcze dalej nieregularne męczą.. coś czuję, że nie doczekam majówki..
Bartiś całą mnie wysmarował balsamem i wymasował - czuję się jak w niebie:)
idę wytargać loda z zamrażalnika - Misiek wczoraj mnie zaopatrzył;) został magnum migdałowy. jutro muszę sobie kupić w biedronie śmietankowe z adwokatem i kawałkami czekolady;p nawet Bartkowi zamroziłam danonka, bo coś mu się już lody marzą:)

As - już jest spokojnie, możesz rodzić i wszystko będzie w porządku:)

clue -&&!

Ollena u mnie od ponad 2 tyg główka bardzo nisko wręcz czasem mam wrażenie że zaraz sam wypadnie a porodu jak nie widać tak nie widać....:wściekła/y:
pieszczoszka do następnej wizyty na pewno wszystko będzie ok z malutką:tak:

pomyłam dziś okna i ogólnie wysprzątałam całą chatę na błysk, pranie porobiłam teraz włoski umyłam i później jeszcze prasowanie mnie czeka.

ciekawe czy martaik wyszła dziś z Kazikiem do domku

&&&&&&& za wszystkie szpitalne i potrzebujące!

Jejku ile Wy macie energii:szok:okna, sprzatanie:szok:
Ja w tym upale dzis wystarczy ze wyszlam na taras na 5 min a moje dlonie byly jak balony:eek::wściekła/y:wiec zgodnie z zaleceniem leze i odpoczywam:-Dzaraz zjem lody - dzis smietankowe.
Mlodego wysypalo dosc porzadnie glownie glowa i szyja:confused2:no nic damy rade, najgorsza ta pogoda a on w domu musi siedziec i jeszcze pozwolila nam na jeden prysznic w tygodniu, potem juz bez znaczenia po 6 dniach.
Ja mam taki ucisk w kroku jak chodze ze az sie boje:baffled:niby pozamykane wszystko ale uczucie straszne:eek:
Dzis jak bylam na oddziale slyszalam jak jakis malusze plakal...tak smiesznie, az sie zastanowilam jak moje bedzie plakalo:-DStarszy plakal cicho i rzadko:-D:-D:-D

boze ile wy piszecie :))
ja od 3 dni mam jakis nieswojski nastrój nic mi sie niechce:((
pogoda piekna no ale tez nie dla mnie cały czas mi słabo i oddychac niema czym w domu okna pootwoerana a jest25st kocham ciepło ale nie w ciazy
pozdrawiam i zmykam niezarazajac humorem
AS &&&&&&&&& jeszcze troszke

reklama
martusia u mnie tez nisko od wiecej jak 2 tyg nawet i co...i dupa zbita ;)) wiec nie sugeruje sie tym.

zanetaa daj dziecku loda, moj by sie danonkiem nie dal oszukac :-) no ale my jemy lody caly rok. Maly szczegolnie te owocowe lubi, sopelkowe az smaka mi narobilas!!

Do góry