reklama
she_84
Fanka BB :)
witam Was dziewczynki w to piekne sloneczne popoludnie!
ja wlasnie niedawno wrocilam do domku po zajeciach w sr i spacerze z kolezanka i jej syneczkiem. nawet niezle sie czuje mimo tych 28 stopni ciepla, nogi i rece tylko delikatne spuchniete ale nie jakos bardzo uciazliwie.
As, clue, kciuki zacisniete!!!
annte wszystkiego naj naj naj!!! obys dzisiaj przed 24 urodzila tak jak chcialas
a moze juz rodzisz bo Cie nie "widac" 
ide jakas kolacyjke zjesc i pozniej do Was zajrze :*
As, clue, kciuki zacisniete!!!
annte wszystkiego naj naj naj!!! obys dzisiaj przed 24 urodzila tak jak chcialas
ide jakas kolacyjke zjesc i pozniej do Was zajrze :*
natalka - dokuczę Ci;p ja dzisiaj wytargałam z szafki spodenki sprzed ciąży i.. śmigam w nich cały dzień
guziczki musiałam nisko zapiąć i dopiero podciągnąć pod brzuch, ale nawet, nawet
troszkę lepiej się czuję - wyleżałam się, wysiedziałam na słonku (opaliłam ręce!) i jest poprawa, choć skurcze dalej nieregularne męczą.. coś czuję, że nie doczekam majówki..
Bartiś całą mnie wysmarował balsamem i wymasował - czuję się jak w niebie
idę wytargać loda z zamrażalnika - Misiek wczoraj mnie zaopatrzył
został magnum migdałowy. jutro muszę sobie kupić w biedronie śmietankowe z adwokatem i kawałkami czekolady;p nawet Bartkowi zamroziłam danonka, bo coś mu się już lody marzą
As - już jest spokojnie, możesz rodzić i wszystko będzie w porządku
clue -&&!
troszkę lepiej się czuję - wyleżałam się, wysiedziałam na słonku (opaliłam ręce!) i jest poprawa, choć skurcze dalej nieregularne męczą.. coś czuję, że nie doczekam majówki..
Bartiś całą mnie wysmarował balsamem i wymasował - czuję się jak w niebie
idę wytargać loda z zamrażalnika - Misiek wczoraj mnie zaopatrzył
As - już jest spokojnie, możesz rodzić i wszystko będzie w porządku
clue -&&!
Martusia22267
Fanka BB :)
Ollena u mnie od ponad 2 tyg główka bardzo nisko wręcz czasem mam wrażenie że zaraz sam wypadnie a porodu jak nie widać tak nie widać....
pieszczoszka do następnej wizyty na pewno wszystko będzie ok z malutką
pomyłam dziś okna i ogólnie wysprzątałam całą chatę na błysk, pranie porobiłam teraz włoski umyłam i później jeszcze prasowanie mnie czeka.
ciekawe czy martaik wyszła dziś z Kazikiem do domku
&&&&&&& za wszystkie szpitalne i potrzebujące!

pieszczoszka do następnej wizyty na pewno wszystko będzie ok z malutką

pomyłam dziś okna i ogólnie wysprzątałam całą chatę na błysk, pranie porobiłam teraz włoski umyłam i później jeszcze prasowanie mnie czeka.
ciekawe czy martaik wyszła dziś z Kazikiem do domku
&&&&&&& za wszystkie szpitalne i potrzebujące!
Karolki
Podwójna mama:)
Jejku ile Wy macie energii
okna, sprzatanie
Ja w tym upale dzis wystarczy ze wyszlam na taras na 5 min a moje dlonie byly jak balony
wiec zgodnie z zaleceniem leze i odpoczywam
zaraz zjem lody - dzis smietankowe.
Mlodego wysypalo dosc porzadnie glownie glowa i szyja
no nic damy rade, najgorsza ta pogoda a on w domu musi siedziec i jeszcze pozwolila nam na jeden prysznic w tygodniu, potem juz bez znaczenia po 6 dniach.
Ja mam taki ucisk w kroku jak chodze ze az sie boje
niby pozamykane wszystko ale uczucie straszne
Dzis jak bylam na oddziale slyszalam jak jakis malusze plakal...tak smiesznie, az sie zastanowilam jak moje bedzie plakalo
Starszy plakal cicho i rzadko

Ja w tym upale dzis wystarczy ze wyszlam na taras na 5 min a moje dlonie byly jak balony

Mlodego wysypalo dosc porzadnie glownie glowa i szyja

Ja mam taki ucisk w kroku jak chodze ze az sie boje

Dzis jak bylam na oddziale slyszalam jak jakis malusze plakal...tak smiesznie, az sie zastanowilam jak moje bedzie plakalo

Kciuki za potrzebujące i szpitalne!!!
Karolki, zdrówka dla maluszka &&&&!
As, będzie dobrze. Już 37 tyg. Musi być dobrze &&&&!
Clue, powodzenia &&&&!!
Pieszczoszka, trzymaj się. wszystko się ułoży! zdrówka dla Laury &&&&!
Karolki, zdrówka dla maluszka &&&&!
As, będzie dobrze. Już 37 tyg. Musi być dobrze &&&&!
Clue, powodzenia &&&&!!
Pieszczoszka, trzymaj się. wszystko się ułoży! zdrówka dla Laury &&&&!
elcia12
Grudniowa mama Oliwii
boze ile wy piszecie
)
ja od 3 dni mam jakis nieswojski nastrój nic mi sie niechce
(
pogoda piekna no ale tez nie dla mnie cały czas mi słabo i oddychac niema czym w domu okna pootwoerana a jest25st kocham ciepło ale nie w ciazy
pozdrawiam i zmykam niezarazajac humorem
AS &&&&&&&&& jeszcze troszke
ja od 3 dni mam jakis nieswojski nastrój nic mi sie niechce
pogoda piekna no ale tez nie dla mnie cały czas mi słabo i oddychac niema czym w domu okna pootwoerana a jest25st kocham ciepło ale nie w ciazy
pozdrawiam i zmykam niezarazajac humorem
AS &&&&&&&&& jeszcze troszke
reklama
martusia u mnie tez nisko od wiecej jak 2 tyg nawet i co...i dupa zbita
) wiec nie sugeruje sie tym.
zanetaa daj dziecku loda, moj by sie danonkiem nie dal oszukac :-) no ale my jemy lody caly rok. Maly szczegolnie te owocowe lubi, sopelkowe az smaka mi narobilas!!
zanetaa daj dziecku loda, moj by sie danonkiem nie dal oszukac :-) no ale my jemy lody caly rok. Maly szczegolnie te owocowe lubi, sopelkowe az smaka mi narobilas!!
Podziel się: