reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2012

As ja nie mogę jej do tej pracy zabrać bo to indywidualna terapia psychologiczna więc trochę by mi pacjentów/klientów rozpraszała. Ale zostanie z dziadkiem, potem przyjedzie babcia z pracy a w końcu tatuś się nią zajmie.

A ja dzisiaj wypatrzyłam w paszczy dwie białe kropki na dziąsłach więc powoli i my dojrzewamy do pierwszych ząbków. teraz szykujemy się na spacer bo już czas najwyższy. Słoneczko przecudnie świeci to co będziemy w domu siedzieć :D

reklama
Kastasza ja jako terapeuta też pracuję z dziećmi indywidualnie ,ale ja mam cudowną szefową ,która się zaoferowała ,że dziecia będzie pilnować w tym czasie :-D:-D:-D:-D:-D:-D

A no to fakt :) U mnie w pracy też miałby się kto zająć bo stado ciotek w warsztatach terapii zajęciowej. Ale we wtorek to praca przy projekcie unijnym więc zupełnie inna kwestia niestety.

No nic, uciekamy na spacer.

Katasza - a co dolega Twojej teściowej? moją matkę tak trzymali w szpitalu 6miesięcy i dupa - nie wiedzieli co, wszelakie badania zrobili i okazało się, że to bolerioza (2m wcześniej badanie miała i nie wykryto!). matka nie pamięta żeby miala kleszcza, ale wiadomo, to może wyjść po latach. teraz bierze masę leków, antybiotyk i.. ma nawrót. jej akurat bierze stawy, nie może chodzić, wszystko ją boli i gorączkuje. na boleriozę leczy się już 1,5roku i będzie leczyć jeszcze długo, a jak jej spustoszy organizm... ale do czego dążę - niektóre badania warto powtarzać po pewnym czasie! życzę dobrej diagnozy i zdrowia!

zrobiłyśmy sobie z Nutką spacerek rano - odprowadziłyśmy Bartka i na targ z babcią, bo chciała kupić Bartiemu jeansy, ale nie wiedziała jakie - moje tłumaczenia nie pomogły.. kupiłyśmy. do tego wcinam teraz pyszne śliweczki, winogronka i bananka, a wcześniej wsunęłam słodkiego pomidorka:) poza owocami dla mnie może jedzenie nie istnieć;p
biorę się na obiad, Bartka odbierze ciocia, więc mam jeden kurs mniej, później wspomniany tort, sałatka i sprzątanie, na szczęście małe, bo jakoś dom się ostatnio utrzymuje w względnym porządku:szok:

miłego dnia Majóweczki!

Witam,
Katasza u nas tez ostatnio dlugie przerwy byly miedzy karmieniami ale tylko w dzien (ok 5-6 godzin nawet),a w nocy nadrabial bo byly przerwy 2,5-3,5 godziny:eek: Dzis obudzil sie ok 7 wzielam go do siebie pospal do 8 a teraz jest po drzemce ok 30min:rofl2:
Ja do pracy tak naprawde to nie chce wracac,nie lubie swojej pracy pracuje bo musze:no: G szuka pracy za granica bo juz nie wyrabiamy finansowo:-(To sie wiaze z tym ze wtedy nie bede mogla pracowac(pracuje na zmiany po 12godzin),ale wtedy G bedzie musial zarobic wiecej niz mamy teraz bo by sie nie oplacalo,moze wcale nie znalesc takiej pracy:no: No i kolo sie zamyka:tak:
Flaurka no fajne umiejetnosci ma Twoj syncio:-D Moj wyjmowanie smoka opanowal do perfekcji a wkadanie z powrotem to juz nie bardzo:-D
Wczoraj bylam na silowni 2 godziny mi zajelo z dojazdem:tak:Wyobrazcie sobie ze maly spal 30 min,choc wczesniej juz chyba nie spal 2 godziny,G troche rozdrazniony bo mowil ze maly tylko na rekach chcial byc:sorry:Jak bylam na integracji ok 5 godzin to Franus chyba tylko godziny nie spal:-D
As ale masz energie od rana,ja jakos nie moge zabrac sie za sprzatanie tylko zaladowalam zmywarke:eek:
fiore to prawda z jednej strony dobrze ze V sie nie boi obcych a z drugiej strach:tak:Misia to jedak jest wstydzioch bo nawet jak dlugo nie widzi swojego kuzyna (Dominiki 17lat) to sie Go wstydzi,ale jak juz z nim pobedzie to jest ok:tak:
zanetaa ja nie mam zadnej kolezanki z bb w miescie,przydala by sie jedna:-DFajnie ze ciocia przyprowadzi Bartka do domu:tak:
Ale sie dzisiaj rozpisalam:zawstydzona/y::-p
Przepraszam ze nie odpisalam na wszystkie posty,nie doczytalam rowniez wszystkiego,maly juz wzywa z lozeczka(za dlugo juz tam lezy;-)):tak:
Milego dnia zycze

Ostatnia edycja:
Mysio a moze Twoj synus ma uczulenie na kurz?? Bo takie obiawy jak opisalas pamietam mial kuzyn jak tylko mial kontakt z kurzem byl wysypany chrostami. Mam nadzieje ze Gabrys szybko wyzdrowieje.
Suzi ja tez tu sama nie mam rodzinki tylko co kolezanki.
Flaurka super nowa umiejetnosc Twojego synka, moj tylko potrafi wyciagac smoka a jak probuje wlozyc to calego z plastikiem:D
Katasza moj dzis tez sobie zrobil 5h przerwe miedzy posilkami az bylam w szoku
Tatus z synkiem poszli na drzemke popoludniowa a mamusia konczy obiadek . Jakos weny dzis brak do sprzatania:/
Wieczorkiem maz zabiera corke na gokarty a my z synkiem sami mam tylko nadzieje ze pojdzie spac o 19 jak ostatnie dni i bede miala wieczor dla siebie ( dluga kapiel ).
Katasza &&& za chrzciny.
Milego popoludnia dziewczyny
duzo zdrowka dla chorowitek i dzieciaczkow

Fiore i Leo mocne &&&&!!!az sie poryczalam , biedny Leo,niech szybciutko wraca do zdrowia, Fiore trzymaj sie.

Ostatnia edycja:
Witajcie ja coś dziś nie w humorze:no: głowa mnie boli, Julia marudna i rozwrzeszczana a na dodatek wieczorem przychodzą znajomi i trzeba coś do jedzenia zorganizować:szok:
Powodzenia dla wszystkich potrzebujących i zdrówka dla chorowitków tych dużych i tych małych:-)
Fiore i Leo mocne kciuki|&&&&&&&&&&&&&&
Miłego popołudnia dla wszystkich:-)

reklama
Widze, ze kazdy ma dzis jakis dzien do dupy...u nas jest jedna wielka MASAKRA,ile mozna plakac, wnerwiac sie na zabawki, na lezenie i ogolnie na wszystko, jest popoludnie a ja nic niemam zrobione, jedyna przerwa z wkurzaniem sie byla kiedy zapakowalam mloda do samochodu zeby zakupy jakies na jutro zrobic. Ja niewiem co sie dzieje z tym moim kiedys spokojnym dzieckiem. Normalnie wymiekam, nawet nie dalam rady was doczytac....
,
WIELKIE KCIUKI DLA LEO I DLA CIEBIE FIORE, TRZYMAJCIE SIE DZIELNIE

Do góry