reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2012

tynka tężec w tych czasach ,żeby złapać to trzeba mieć wyjątkowego pecha i nie zachowac kompletnie żadych zasad higieny przy zranieniu.
Po za tym z tężcem jest naprawdę trudno ,bo o zakażenie samo w sobie też nie łatwo ,no trzeba mocno się postarać ,by tężec się rozwinął ...
Jak rana czysta to i tężca nie wyhodujesz
a przy mocniejszych urazach gdy tylko trafisz do lekarza to na dzień dobry czy było szczepienie czy nie to i tak ładują antytoksynę tężcową ...
WZW typu b to najłagodniejsza z żółtaczek i wyleczalna ,więc bez przesady ....

reklama
As kochana no to rozwiałaś me wątpliwości:-):-D.
A co do wzw b to wiem ze to najłagodniejsza z żółtaczek. Ale nie chciałabym żeby Kuba ją też przechodził tak jak tą typu A i C.
A tu o zarażenie nie trudno, tutaj z higieną przy zabiegach jest gorzej niż w Pl.
Na razie nie szczepie będę się zastanawiała tak jak Ty jak się przedszkole zacznie.

Ok, uciekam się zbierać bo za 40 minut mam wywiadówkę u Milenki. Mam nadzieję że nie będą bardzo narzekać ;-).

My po szczepieniu:))) Laura nie płakała:))) bawiła sie klockami a w tym czasie pani zrobiła zastrzyk (Lala tylko się skrzywiła hehe)
Za 6 tyg idziemy na pneumokoki.

chyba ją źle ważyłam i mierzyłam .... ale teraz fachowy miała pomiar hehe Laura wazy 11,5kg i ma 77cm

A tak pozatym puki co Laura przez swój roczek życia miała tylko katar i 2 razy gorączkę i to tyle:))) po szczepieniu nigdy jej nic nie było:)

Witam się..!:)
Dobre wieści...badanie nie wykryło niedoczynności tarczycy.Za to mamy znowu podwyższone leukocyty..czyli jakiś stan zapalny:/ Nie wiem co to może być!:/ Po dlugim wekendzie mamy zrobic ogolna krew aby sie upewnic czy nadal mamy stan zapalny.Mamy okres napuchnietych dziaselek-ida zeby i moze byc to rowniez powodem takich wynikow..twierdzi lekarka:)
Dzis dzien ogolnie mily...Oliwka ma dobry humor i siedziala grzecznie w wózeczku...ba!!nawet w nim usnela:-):-) zaliczylysmy w sumie 4godz spaceru;) mam nadzieje ze nocka dzis bedzie spokojna bo jutro z rana jedziemy do czestochowy na wekend do rodziny meza:) to tyle:-)buziaki dziewczynki:**

Heloł :-)

W końcu mam neta to mogę coś naskrobać bo przez koma to nie mogę się zalogować i tylko was mogę poczytać ;-)

Azula :****** tulę mocno
Aksmobulka
super że wszystko dobrze ;-)

Niuska gratulacje kroczków :-) to zaraz pójdzie jak błyskawica :-)

Pieszczoszka
dzielna Lala ;-)

Dzień ogólnie minął ok tylko mały miał 1 drzemkę i spał 40 min ...był trochę marudny ale jakoś dał radę i dopiero teraz padł :sorry: aż sie boje że teraz tak może byc codziennie ...:szok::sorry: Byliśmy dziś na jednym pieszym spacerze bez wózka a drugi odbyliśmy już z wózkiem bo był połączony z zakupami ;-) ogólnie dzień zleciał pozytywnie ;-)

:****

Natalka1704 zgodnie z "rozkazem" :-D ujawniam sie.
Czytam Was Dziewczyny od października 2011, czyli od kiedy dowiedziałam sie, że jestem w ciąży.
Po takim czasie wirtualnie znam Was wszystkie. Dostarczacie fajnych emocji - dziekuje:-)
Mam na imie Kasia, jeśli mnie przyjmiecie do swojego grona bede należała do tzw. "starszyzny";-)
Mój synek, Oleg, przyszedł na świat 8 dni po terminie - 31 maja 2012 r.

Nie no proszę ile was się ujawiniło przez te ostatnie dni :-D prosimy o więcej będzie jeszcze weselej :-D

Witaj Katherina2909 :-) ja mogłaś tak długo się nie ujawinić ??? ja bym nie wytrzymała :-D teraz proszę o zdjęcie dziecia na galeryjkę :-)

reklama
Nowe mamusie fajne te wasze szkraby :tak::-)

A magdax ( nie wiem czy dobrze napisałam jak nie to sorry jeszcze nie pamiętam dokładnie :sorry: ) a ty skąd jesteś ???

Do góry