doczytałam cały wczorajszy dzień:
aniaczek mój do przytulania tylko w nocy za to w dzień JA!
sembo M twierdzi że trzeba być trochę brudnym bo flora bakteryjna... no tak ale ja walczę żeby infekcji nie mieć i podmywam się jeszcze i rano"! chłopy to takie niekumate! a ta żona co ją wiózł z lotniska to ładna?? bo jak nie to może pracowita? mógł przywieźć do domu żeby ci z suszarą i zmywaniem pomogła
fiołkowa mój też brudzące ma zajęcia ale jak pytam czy się mył mówi- to, co trzeba TAK!
Citrus wiem że WY NIE JECIE WIEPRZOWINY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przeczytałam całego waszego bloga i o wyciekającym tłuszczu z wieprzowiny co nie co wiem
fiołkowa a dopochwowe bierzesz? bo ja mam po tym mokro!
Aisha w szpitalu każą mieć majtki jednorazowe dla higieny ale ja ich tak nie lubię że zawsze mam swoje- jak najcieńsze bawełniane żeby "oddychało". kupisz w aptece. po cc też bo nisi się kilka dni podpaski bo też wyciekają brudy
wikki mi też się wciąż coś śni, nawet jak kimnę na 15minut! I ZDRÓWECZKA! działaj ostro żeby się świństwo nie rozwinęło!
dziewczyny ja się pytałam o te tygodnie lekarza w szpitalu i fiołkowa ma rację- liczy się skończony pełny tydzień, czyli jak ja mam 28 i 4 dni tzn że mam 28 tygodni, ewentualnie 28 i pół. Citrus wg tych wskazówek wchodzi w trzydziestkę ale od jutra bo dziś jest skończone 29. my lubimy liczyć w górę bo to tak jakbyśmy dalej były!
noirel możesz clotrimazol maść- bez recepty i koło 3-4zł a zabija bakterie i grzyby. tylko jak już się zacznie to trzeba chociaż 5dni żeby objawy nie wróciły. jak mnie coś piecze to tym smaruję i jest ok
ardzesh współczuję bólu!
Noelle dużo pij!!!
ja od wczoraj łykam aspargin 1x na razie bo mam witaminy i zastanawiam się czy ochronnie żeby grzybka nie złapać nie kupić sobie żurawitu, chociaż na czczo wypijam szkl wody+1/2 soku z cytryny..