natalia_bis
Fanka BB :)
Ninnette my musieliśmy wszystko w ten weekend na gwałtu załatwić/ dokupić bo jak mnie lekarka nastraszyła, że wiele już nie pociagnę w dwupaku to wolę jeszcze z własnego łóżka kupować niż z porodowego:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Leje sobie wode wlasnie bo brzuchol mi sie stawia strasznie.Co chwilke doslownie.Juz mnie wk****a bo sie ruszac nie moge.Mysle,ze po kapieli przejdzie i bede mogla wrocic do porzadkow bo maz juz opony na letnie wymienil i konczy sprzatac auto w srodku a ja nadal w czarnej d***e jestem.A fe!
Sembo rzadzi!![]()

Zapo to nie odparzenie. W sumie to na skórze w ogóle tego nie widać. Tylko jak brzuch wisi że tak powiem to w tym miejscu (gora brzucha pod cycami) skóra jest najbardziej naciagnieta. Az boli. .. mimo smarowania. .
Ninnete zebra bolą bo macica się rozrosla i się w nie wbija. Tsk moja gin mi to tłumaczy. Mnie już zebra mniej. Chyba brzuch się ciut obniżył. Tylko ts skóra. ..
Dobra! Zrobil się słoń na bóstwo-jedziemy do obi i Tesco.
raczej na to nic nie pomoże, ja próbuję zmieniać pozycję, np chwilkę leże na plecach, wtedy brzuch i macica inaczej się rozkłada , no i lekko masuję, ale myślę że to może trwać do 36tc
pewnie to wina naszej budowy ciała i nie zwalczymy tego w 100%
nie zawsze się obniża... ja rodziłam po terminie a na porodówce biegałam z brzuchem w chmurachpodobno po 36tc się brzuszek może zacząć obniżać, a wtedy ucisk na żebra i płuca mniejszy;-)