reklama

Maj 2013 :):)

kot z erekcją:-D:-D:-D

sembo - macie tam jakiś espumisan czy coś z simetikonem w składzie? Jest bezpieczny w ciąży. A na zgagę też można podobno brać wszystko.

natalia - jakby to było takie łatwe, poczekać aż się samemu będzie chciało rodzić;-) Wcześniactwo zależy nie tylko od tygodnia urodzenia, ale także od wagi dziecka i pkt Apgar, które dostanie. Myślę, że jeszcze na za dużo sobie nie pozwalaj z tym wstawaniem.

reklama
Łihhihihi, a ja właśnie wróciłam z plaży! Powiedziałam: DOŚĆ! Wsiedliśmy w samochód i podjechaliśmy na plażę (aż 3 minuty drogi...). Króciutki spacer, parę minut na ławce, tyle tylko, żeby świeżym powietrzem pooddychać. Wiecie, jakie to doskonałe dla psychiki, po tylu tygodniach gnicia w domu? Cudnie! :cool2: Pół godziny byliśmy zaledwie, nic mnie nie bolało, nie ciągnęło, +100 pkt dla dobrego humoru! :tak:

Gdybym ja byla lezaca to rowno z 37tygodniem zaczela bym wstawac. Wiec cytryno dobrze z tym spacerem zrobilas;)

A ja sie dzemlam - wstalam o 18 :szok: ciekawe co bede w nocy robic...

Chyba jeszcze ulepie te ruskie pierogi dzis...

Natalia_bis w moim szpitalu mówią, że dziecko nie jest już wcześniakiem od 37 tygodnia, ale oczywiście jeżeli wysztko jest w porządku i waga chyba musi być od 2500.

Citrus
rozumiem Cię doskonale, jak tam samo miałam jak się przejechaliśmy w niedziele na działke. Słońce robi swoje!

Mnie dziś oczy szczypią jakby mi się chciało spać, ale kładę się i nie zasypiam, zresztą teraz już mi się nie opłaca bo co będę w nocy robić?

Kasienkadg - ja też pospałam :-D Dzisiaj kolejny odcinek Gry o Tron to na pewno nie usnę przed :tak:

Mój A nadal w pracy :baffled: Niech już wraca ;-) Ale uprzedzał że dzisiaj będzie długo bo ma klienta na głowie cały dzień.

Cytryna - zazdroszczę spaceru nad morzem!!!! :-D Czy Twój pies kąpie się w morzu?

Sembo - ja też od razu zobaczyłam co kotek ma między nogami :tak::szok:
Nanu - piękne kwiaty! Matyldzie na pewno pokoik, kotki, sówka oraz kwiatki przypadną do gustu :tak:

Objadłam się cukinią i papryką z patelni grillowej....pęknę...:-p

Ta pogoda to lekka przesada :-) Normalnie sie zjaralam na twarzy! Jest norrrmalnie lato!Jutro bardziej wiosna powieje-zapowiadaja tylko 22°C. Caly dzien na dworze.Brzuch sie kurczy i ciagnie,boli,przeszkadza czyli dzien jak codzien.
tralalala...wszystko mi mowi,ze... to juz blisko...obiecanki-cacanki a glupiemu radosc :-D

Eklerka historia jest niezla :cool2:.Znajomego syna jakis swir w tramwaju nozem pocial bo mu cs odpyskowal.I mu pozniej tez jacys koledzy jego kase za odwolanie zeznan proponowali.Ale sie nie zgodzil.Tamten poszedl siedziec i chociaz na rozprawie dostal wyrok w zawieszeniu to i tak te pare miesiecy ostudzilo jego dazenia w przesladowaniu chlopaka.Takze wierze,ze u Was tez sie wszystko dobrze skonczy.A plotkami rozpuszczanymi przez bandziora niech sie brat nie martwi!Jak tamten pojdzie siedziec to nie bedzie mialo znaczenia jakie *******y opowiada!

Sembo jak mam zgage to spie z glowa wysoko i wlasciwie tyle.Jak masz jakies srodki pod reka to wiekszosc tez mozna brac!Ze wzdeciami nie pomoge.

To nie do konca musi tak byc,ze wstaniecie i z miejsca urodzicie.W koncu mi tez kazali lezec.Od 2 tygodni slysze tylko,ze w kazdej chwili sie moze zaczac.Wszystkie znaki na niebie i ziemi podpowiadaja,ze jestesmy gdzies blisko...I tak sie bujam z dnia na dzien.Zazdroszcze dziewczynom z cc wyznaczonych terminow.Nic nie mozna zaplanowac :dry: Cale szczescie do opieki nad Zuza mamy i babcie,ktora spi z telefonem przy glowie i sasiadke z dolu.Problemu tu sie nie spodziewam.Tylko...skad brac tyyyle cierpliwosci?! :-D

Czesc dziewczynki.. Oj Olenka nasza do jutra musi czekac, buuu..Limonka, jak ja Ci tej plazy zazdroszcze, na maksa. Ja jutro wyjde z tych murow na chwile.. Bo przywiozs butle z tlenem instalowac, beda oklejac dom, ze sa butle..itd, ach..

reklama
Czesc dziewczynki.. Oj Olenka nasza do jutra musi czekac, buuu..Limonka, jak ja Ci tej plazy zazdroszcze, na maksa. Ja jutro wyjde z tych murow na chwile.. Bo przywiozs butle z tlenem instalowac, beda oklejac dom, ze sa butle..itd, ach..

to przygotowania na wyjscie? kiedy wychodza dzieciaczki? ciesze sie ze w koncu w domku bedziecie, napewno bedzie wam lepiej i milej :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry