Mdła
Fanka BB :)
Cytrynka jak ladnie ciagnie to oksytocyna dziala na macice i wtedy mocniej cieknie...
Eklerkaaa!Ja dzwonilam do meza i powiedzialam,ze wypada ze mnie watrobka wieprzowa Albo wieeelki czerwony zelek.Ale byla pozniej polozna i tez sie smiala.Mowila,ze to super bo jakby nie odchozily te skrzepy to do szpitala trzeba jechac.
 Albo wieeelki czerwony zelek.Ale byla pozniej polozna i tez sie smiala.Mowila,ze to super bo jakby nie odchozily te skrzepy to do szpitala trzeba jechac.
Czekamy na porod!

Eklerkaaa!Ja dzwonilam do meza i powiedzialam,ze wypada ze mnie watrobka wieprzowa
 Albo wieeelki czerwony zelek.Ale byla pozniej polozna i tez sie smiala.Mowila,ze to super bo jakby nie odchozily te skrzepy to do szpitala trzeba jechac.
 Albo wieeelki czerwony zelek.Ale byla pozniej polozna i tez sie smiala.Mowila,ze to super bo jakby nie odchozily te skrzepy to do szpitala trzeba jechac.Czekamy na porod!

Moja też tyle śpi, jak porządnie wydoi cyca. A jak mniej porządnie, to z 1,5-2 godziny. A jakie odgłosy czasem przez sen wydaje
 Moja też tyle śpi, jak porządnie wydoi cyca. A jak mniej porządnie, to z 1,5-2 godziny. A jakie odgłosy czasem przez sen wydaje