Rosomaki
Zaangażowana w BB
Kinga, gratuluje zabka!
a moze zamiast turystycznego krzeselka co takiego:
Tote travel Highchair | eBay
??
Ja sie przymierzam do czegos takiego na wyjazd do PL.
Jutro jedziemy do psiapsioly w odwiedziny. W tym wzgledzie mamy zakupione uzywane (prawie nowe) lozeczko turystyczne. Jest Extra, Mlody z zachwytu skakal w nim i badal teren. Dlugie na 130 - dluzsze niz jego lozeczko, szerokie ,wygodne i bardzo latwe do złożenia. Wyglada na bardzo solidne. O takie :
Buy BabyDan Travel Cot, Blue online at John Lewis
Jakis czas temu mlody zakumal ja ksie ciagnie z kubkow niekapkow, ale... teraz nie chce z nich pi
. Odsowa je od buzi, ew. pociagnie lyka dwa i nie chce dalej. Jak naleje do butelki to pije. Czy to przez zeba, czy porostu foch. ehhh...
Dzis usypiala go 2 razy po 45/50min.... moje plecy
a moze zamiast turystycznego krzeselka co takiego:
Tote travel Highchair | eBay
??
Ja sie przymierzam do czegos takiego na wyjazd do PL.
Jutro jedziemy do psiapsioly w odwiedziny. W tym wzgledzie mamy zakupione uzywane (prawie nowe) lozeczko turystyczne. Jest Extra, Mlody z zachwytu skakal w nim i badal teren. Dlugie na 130 - dluzsze niz jego lozeczko, szerokie ,wygodne i bardzo latwe do złożenia. Wyglada na bardzo solidne. O takie :
Buy BabyDan Travel Cot, Blue online at John Lewis
Jakis czas temu mlody zakumal ja ksie ciagnie z kubkow niekapkow, ale... teraz nie chce z nich pi
Dzis usypiala go 2 razy po 45/50min.... moje plecy
ja już żyje w tym kieracie. Co do urodzin to impreza będzie, prezent jeszcze nie wybrany, może rowerek, ale jeszcze pomyślimy. Ja od narodzin przygotowuje córeczce książke -pierwszy rok życia dziecka. Ze zdjęciami i opisami najważniejszych wydarzeń. Taka pamiątka dla mnie i dam małej jak dorośnie.