Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
..
Nie rozumiem, o co Wam chodzi...
Że co, ze nie mozna napisac dwoch roznych postow jeden po drugim, tylko mam edytowac? Cztery lata na forum i pierwszy raz cos takiego...
Dla mnie dobrze jest tak jak jest.Po co edytowac posty? Rozumiem gdy w danej chwili cos chce dopisac,ale po paru minutach to sensu nie widze.
teraz leże a męzus tworzy obiadekKora poradzisz sobie... jesteś już doświadczoną mamą... dobra organizacja i będzie super... :-)
A co ja mam powiedziecx? U mnie w poprzedniej ciazy wlasnie na usg pomiarowym wykryto smiertelna wade rozwojowa
Mam stresa na maxa....
oj tam oj tam, Ty się przynajmniej pobawić zdążyłaś a one teraz co? jedynie kinderbale![]()

co racja to racja
Nananaaaaa, a ja mam 23 laaaaata, za trzy tygodnie będę mieć 24. Stara dupa, zmarchy idą na gębie, strach się bać! Ale moje Panie, wiek tatusia nie wpływa na zdrowie dziecka
Witajcie dziewczyny
jestem Agnieszka i mam 30 lat
właśnie wróciłam od lekarza z pierwszej wizyty, widziałam bijące serduszkowspaniałe uczucie
termin 28 maj.
mam 7 letnią córkę Igę, jestem z Wrocławia
pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie
Kora a ty masz już obowiązkowe testy PPap i amino?
ja myślę, ze różnica między jednym a dwójką jest ogromna, natomiast między 2 a 3 chyba już mniejsza....kora- ja tez nie wiem jak to wszystko ogarne ale moj m stwierdzil ze roznica miedzy byciem bez dzieci a posiadaniem jednego jest napewno wieksza niz ta czy masz jedno dwoje czy troje dzieci... oby mial racje![]()
Dlatego ja sobie na początku powiedziałam, że to, iż jestem w ciąży, nigdy nie może zdominować mojego zdrowego rozsądku i rozprostować zwojów mózgowych![]()

hormony robią swoję... ja potrafiłam płakać nad przepaloną żarówką