Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mysle,ze nikt nie bedzie odrzucal tego projektu.To byloby wyborcze samobojstwo dla takiej partii.Nie kalkuluje sie zwyczajnie...
Sun wszystkie trzymamy kciuki.:-)
Mowie jej ze ja tez tylko po znaczek.I to jeden.I w kolejce grzecznie te 3 minuty odstalam.Na co ona ze ma odliczona gotowke!Ja tez...Ale ona JEST STARSZA.
A ja jestem w ciazy i moge na nia zwymiotowac! To akurat byla prawda bo mi strasznie niedobrze na tej pseudo-poczcie bylo. Ale najgorsze,ze pozniej bylam na babe wsciekla przez nastepne pol godziny
Wariuje kochane moje!Absolutnie obiektywnie wariuje.
czego to ludzie nie wymyślą. Ja widziałam gdzieś mega drogi test na płeć.. Podobno się sprawdza...
Haha śmieszne buhhahasię uśmiałam eklerkaa..
czego to ludzie nie wymyślą. Ja widziałam gdzieś mega drogi test na płeć.. Podobno się sprawdza...
Test na Płeć Dziecka- Intelligender - Nowość ! (2747622342) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
, no i brak fragmentow Y nie wykryte przez test nie koniecznie musi wskazywac na dziewczynke a np na to ze dana probka akurat nie zawierala odpowiednich fragmentow DNA dziecka
Ostatnio któreś z Was się bały, czy długotrwałe siedzenie przed komputerem w pracy nie będzie szkodliwe dla dziecka, w domu to już hulaj dusza :-)