k.a.j.a
mammmmamam
To moge wam jeszcze wrzucic projekt mojej lazienki - mam tylko inne drzwi i inne lustro:
Zobacz załącznik 523096 Zobacz załącznik 523097Zobacz załącznik 523098
nastepna zneca sie nade mna
, pieknie!
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To moge wam jeszcze wrzucic projekt mojej lazienki - mam tylko inne drzwi i inne lustro:
Zobacz załącznik 523096 Zobacz załącznik 523097Zobacz załącznik 523098
, pieknie!
A stan zdrowotny:brak goraczki od poczatku zjawiska.W zamian wystepuja bole miesni i glowy,zawroty wyzej wymienionej,tampony w nosie-niezmiennie,dreszcze i efekt "cieplo-zimno".Zapomnialabym o pawikach ale to juz dla mnie chyba po prostu codziennosc...
) zeby jej mozna bylo pomoc zawsze w razie potrzeby.I my na dole z wyjsciem na ogrodek(oczywiscie mamie z gory tez by sie zrobilo z czasem).Niestety wystawiania wozka z malenstwem na ogrodek juz sie nie zisci ale mamy duzy balkon hihihi...We wroclawiu tez mloda na balkon wystawialam bo ona na powietrzu zawsze lepiej spala.

Miedzy meblami bedzie fototapeta w limonki i pomarancze za szklem

Swoja droga dlatego tez robie ta fototapete za szklem w kuchni - jak sie znudzi naklejam nowy wzor fototapety i mam zmiane wystroju
caly czas je czuje praktycznie od 3 godzin jak siedze