• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
I ja wam kochane zycze zdrowych,spokojnych i wesolych swiat, w rodzinnej atmosferze;) I dolaczam sie do zyczen Cytryny odnosnie ciazy;D

A co do ruchow, moje dziecko tez najczesciej kopie z prawej strony;) Jestem wykonczona po 3dniach otwarcia, ruch mielismy przeogromny;) Dlatego nie mialam czasu was nadrabiac;( I jeszcze z psem do weta musze dzis bo biedak sobie cos w lape zrobil;(

fw_christmas1150.jpg

[TABLE="class: contentpaneopen"]
[TR]
[TD="colspan: 2"]Niech przy żywicznym zapachu strojnej choinki,
upłyną Wam piękne chwile Wigilii. Ze wspólnie
odśpiewanymi kolędami, z rodziną przy stole,
w kochającym, pełnym miłości gronie.
Niech Święta Bożego Narodzenia i Wigilijny
Wieczór upłynął Wam w szczęściu i radości, przy
staropolskich kolędach, daniach wigilijnych
i zapachu świerkowej gałązki.
Wesolych Swiat ...........;-)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Wam również wszystkiego, co nalepsze!

Citrus ale kopniak! Woooow! No i zbawienie- AMNESTIA! sesesese:-p

A tak nawiasem, odebralam dzis wyniki i wg mnie nie sa najlepsze, mam w moczu krysztaly, jakis fosforan, bakterie niby pojedyncze, mocz zolty, ph 6,5, leukocyty, erytrocyty w polu widzenia...w morfologii 4 parametry za wysoko, tsh i ft4 na szczescie ok, ale tsh troche wyzej niz poprzednio, bo 2,12. Dobrze ze 29.12 wizyta, ciekawe czy cos mi na to da.

Ostatnia edycja:
Zapominajka fakt zapitala jak nie wiem :) No i za 3 miesiące maluszek z Tobą! :)) No u mnie też już kurcze 5 miesiąc, spełnienie marzeń :D

A moje takie: DSCF7093.jpgróżnej długości, co prawda, ale wolę naturalne ;-)

Ostatnia edycja:
Przede wszystkim Wesołych Świąt!
W przyszłym roku życzę Wam "leciutkich" brzuchów, abyście do rozwiązania były śliczne i tak też się czuły, mocniejszych kopniaków a w MAJU zdrowych i mało płaczących dzidzisiów i jak najwięcej przespanych nocy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry