reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

Tak a propos ciążowej inteligencji. Właśnie wylalam do zlewu dzbanek jogurtu z truskawkami i bananami. Było pyszne dopóki nie stwierdziłam ze doslodze. I dosypalam soli. Myślałam że pawia puszcze!

reklama
Framama jeśli kaszel był jak szczekanie psa,albo jak ja to określam odgłos foki,do tego w nocy to na pewno zapalenie krtani,przede wszystkim za suche powietrze,obniż temperaturę w sypialni,często wietrz i jak masz to włącz nawilżacz powietrza.no ale do lekarza też lepiej iść,zapalenie krtani nasila się wieczorem i w nocy

dobry,

w końcu udało mi się Was odczytać. Widzę, że wczoraj nasi ukochani byli na tapecie. Mój na szczęście tez mnie nie ogranicza a wręcz przeciwnie namawia, żebym wychodziła z ludźmi itd sam też za często w domu nie siedzi. Nie wiem jak będzie, gdy mała się pojawi na świecie ale myślę, że sobie poradzimy.

Ja wróciłam z fitnesu ale myślałam, że dziś wyjdę w połowie, znów coś mnie nerka boli i mam problem z pecherzem strasznie mnie piecze, przy oddawaniu moczu i po egh kupiłam suszoną żurawinę i wcinam i duzo dziś będę pić.

Nanu
jak jogurt, wyszedł?

Dzis na obiadem miałam danie meksykańskie, mój mąż wczoraj robił, a co mi też się należy odpoczynek od garów ;)

Mieszkam tyle lat we Wro a nic nie słyszałam o oceanarium, gdzie ma ono byc?

Czesc dziewuszki;)

Wy to potraficie napisac...

U mnie 3/4 sniegu juz zniklo i dzis przebija sie slonce;) A pomimo to ucielam sobie dzemke;] Po pysznym obiadku - tilapia zapiekana w piekarniku z pieczarkami i serem, ziemniaczki z koperkiem i surowka z kiszonej kapusty;) Moj maz tak mnie chwalil za pyszny obiad, ze prawie w piorka obroslam:-D

Pije kawusie, jade do Kauflandu bo maja byc w promocji okrycia kapielowe dla dzieci, a potem wizyta u lekarza;)

reklama
Do góry