reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

Sama nie mogę w to uwierzyć, że witam się z Wami o tak wczesnej godzinie:szok::szok: (jak dla mnie) ale chyba coś się przeziębiłam i pół nocy nie spałam, wczoraj tylko katar, a dzisiaj delikatny ból gardła:baffled: Mam nadzieję, że więcej dolegliwości mnie nie złapie... bo czuje się jakby traktor po mnie przejechał... a widok tej chlupy za oknem wcale nie poprawia humoru...
Uciekam do łóżka się wygrzewać :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny te nieprzespane noce to chyba jakaś plaga .,... ja też się budzę po kilka razy, niby na siku ale potem ciężko usnąć

Dziś moja 100 dniówka smacznego:-)
ciasteczka-kolorowe.jpg

DSC06393_20120610143751.jpg

lamingtony_400x300.3.jpg

Heloł;
u mnie wichura, że strach wyjść. Ptaki nie dają rady latać :dry:

Ja cała w nerwach bo dziś wynik tej głupiej glukozy...

ogladacie porodowke na tlc:-)?

ja to nie wiem, tam na 10 rodzacych, 8 ma 16 lat..albo 17:szok:

Nigdy mi sie nie udało trafić na ten program...

Halu:) wpadłam co by za dużo zaległości nie mieć ;-)
Citrus zazdroszczę niskich rachunków;-) my płacimy jak za zboże....mamy ogrzewanie gazowe. Ehh czy ten cholerny dołek kiedyś minie?;/ z kasą jeszcze gorzej niż było, auto rozdupcyło się tak, że nie opłaca się naprawiać...przez co Jarek uziemiony jest w domu;/ rwa już tak daje w kość, że chwilami wyję do księżyca....za oknem totalna szaruga, deszcz leje niemiłosiernie...żeby dojść do małej do szkoły to spokojnie można kajakiem podpłynąć;-)wszystko płynie, aż zwierzakom nie chce sie wychodzić. Do tego na wadze kolejne - 2kg to juz razem 10 i juz serio nie wiem co o tym myśleć;/
To se ponarzekałam:-)

Kochana na pewno niedługo się wszystko unormuje. Trzymam kciuki.

Aśka jakie cuda. Wszystko zjem!!!! Dzięki :p

Bez wsparcia babc tez da sie wszystko dograc!Tylko trzeba sie rozejrzec za jakas mila pania na rencie czy emeryturze,ktora nie wzgardzi dodatkowym groszem.A w zamian odda znacznie wiecej-serce!My czesto organizowalismy jakies wyjscie w ten sposob,ze ja usypialam Mloda a niania tylko siedziala i ogladala sobie film.Jakby sie cos dzialo-telefon.A jak byl teatr to kladlismy je obie u nas w lozku i zapuszczalismy jakas dluuuga baje.Na takim seansie najczesciej zasypialy obie :-D

Moje cycki sa mieciutkie jak kaczuszki od samego poczatku porostu :dry: Wcale nie pieje nad nimi z zachwytu.W pierwszej ciazy byly wieksze i pelniejsze.Wygladaly prawie jak silikony ;-)

u mnie podobnie

a ja bym jednak wolala miec moich rodzicow u boku by podrzucic im dziecko/dzieci, osobom ktore nie znam balabym sie, u nas w przedszkolu sa dwie przedszkolanki ktore robia babysitting, i jak dla mnie to jest najfajniejsze wyjscie, i tak i tak w ciagu dnia powierzam im dziecko wiec mam do nich zaufanie i wiem ze sa wyksztalcone w tym kierunku Niels je zna i lubi wiec dla mnie tylko ta opcja wchodzi w gre

k.a.j.a.- ja akurat tego programu nie mam ale u nas tez leca czesto reality z porodow, najlepsze co w jednym z nich uslyszalam to jak 16 latka stwierdzila ze jej ciazy byla planowana...:szok:

Zapominajka- nie stresuj sie beda dobbre wyniki, po to sie je robi zeby w razie czego medycznie dzialac, daj znac jak odbierzesz

Aska- wow jakie pysznosci

tak liczycie te studniowki a ja o swojej zapomnialam :)

Ostatnia edycja:
Heloł laski;-) boszsz co ja dzisiaj miałam za horrory:szok: śniło mi się, że moja sis zaginęła...nie wróciła z pracy do domu- dosłownie przepadła jak kamfora:no: Szukaliśmy jej tygodniami, w końcu moja mama stwierdziła, że ona już się nie znajdzie i kazała mi iść do lasu i powylewać jej zapas płynów do płukania tkanin:szok: i tak szłam po tym lesie rozlewając wielki czerwony baniak woolite perła:szok: dzieciakom tłumaczyłam, że mama ich kocha, że przeciez nie zostawiła by ich tak sobie:no: Potem jakaś akcja przed kościołem była. Był pogrzeb jakiegoś mistrza karate, a msze prowadził ksiądz z wielkim brzuchem (conajmniej 13 miesiąc ciąży:-D) sutanne miał tak wytartą na brzuchu, że wygladał jak ostatni wsiun.
No i oczywizda mój ex nęka mnie w snach erotycznych:szok: ostatnio non stop:shocked2:

Dzisiaj u nas świąto lasu:-D tatuś pierwszy raz zaprowadził córę do szkoły dzięki czemu ja jeszcze wyleguję się w łóżeczku. Musze się wziąć porządnie za tego mojego chłopa, bo skarzy się, że pikawa go znowu boli:no:
Miłego dzionka Kochane!

aaaa są już październikowe mamy:szok:

Ostatnia edycja:
u nas noc koszmarna.
o 1 Frania obudziła się z mega kaszlem, tak nagle. Normalnie kaszel przypominał szczekania psa. oczywiście zwymiotował chyba wszystko co miała w sobie, na mnie ,na swoją pościel ,na naszą. Tak mnie zeschizowała,że nie może oddychać ,że mi się ręcę trzęsły. Uspokoiłam ją ,dałam Nurfofen i usnęła i tak spała już do rana. Od czasu do czasu kaszląc.
Ja tak się zdenerwoałam ,że nie spałam do 4.
zapisałam ją do lekarza na 18, ale oczywiście już sie naczytałam ,że to może być zapalenie krtani :szok:
teraz jakby nic jej nie jest. sporadycznie kaszle. ma chrypę. goroączki nie było.

Kitka najlepszy jest fragment z płynem do płykania rozlewanym w lesie. co ta nasza głowa potrafi wymyśleć. szok!

ASIA gratuluje 100. przygotowałaś super pyszności :-)

Kolorowa zdrówka ,kuruj się tam w tym łóżeczku.
KAJA ja uwielbiam oglądać TLC.

Ostatnia edycja:
Ja dziś też miałam głupi sen. Obudziłam się zapłakana i stwierdziłam, że moja ukryta osobowość musi być potworna...

Ale płyn rozlewany w lesie niezły :-)

reklama
Kitka, hahahahahahaha rozpierdzieliłaś mnie na łopatki :-D Mnie się z kolei śniło, że - uwaga uwaga - wylądowałam w Auschwitz, w jakimś pomieszczeniu, gdzie leżały poprzykrywane ciała ciężarnych, którym doktor Mengele na siłę robił cesarskie cięcie. No przecież sen marzenie, nie ma co. Z kolei później mojego chłopa próbowała mi odbić jakaś opętana aktorka (za cholerę nie mogę sobie przypomnieć nazwiska, ale to taka polska pierdoła, nic nadzwyczajnego). Od razu wścieku dupy dostałam :-D

Do góry