reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Cytryn dobrze napisana,ciekawa bajka to skarb!I dla dziecka i dla mamy.Nic tak nie dziala na naszego potwora jak bajka na dobranoc.A ja przypomnialam juz sobie Misia Paddingtona i Mikolajka :-) Tylko musialam przezyc czas,kiedy jedna krotka baje mogla sluchac codziennie miesiacami :baffled: Byl czas,ze moglam smialo startowac w konkursach recytatorskich z Lokomotywa,Rzepka,Kwoka czy Sloniem Trabalskim :-)

Sny swietne!Jakbym tak spamietala wszystko,co mi sie sni!

A ja od wtorku zaczynam wizytowac co 2 tygodnie.Mam telefon juz do mojej poloznej-musze zadzwonic i sie umowic.Moze mi powie jak mam przetrwac do maja z ta moja ferma drobiu na karku.O dzisiejszym samopoczuciu sie NIE wypowiadam.Bo NIE.A pogoda piekna.Sloneczko,14°C i nawet nie bylo wiatru.Jakby bylo fajnie gdyby juz tak zostalo.A to chyba taki nasz marzec bedzie w tym lutym ;-)

przyszłam z tego zoo i padam! i marzy mi się ten nieszczęsny koktajl co go rano schrzaniłam!
banany kupiłam, truskawki mam, o kefirze zapomniałam,S dowiezie.... ehhh padam na pycha!!!

w zał kilka widoków z zoo 20130131_142345.jpg20130131_142816.jpg20130131_142841.jpg20130131_150551.jpg

Mdła ja niektóre bajki do tej pory mogłabym z głowy :-D
A Mikołajki :-Dto jedna z lepszych pozycji na kiepski humor. Mam całą serię i uwielbiam.

Nanu ja swój już pochłonęłam, ale robiłam z jogurtem naturalnym.

Chyba sie tego szydełkowego słupka nie nauczę... no nie wychodzi :no::wściekła/y:

ja włąśnie nie wiem czemu kazałam S kupić kefir... w sumie raz robię tak, raz tak.... dziś więc będzie z kefirem skoro zamówiłam.... nic no, 2 dni temu kurierowi przed domofon powiedziałam:"trzecie piętro!" - a mieszkam na piątym :baffled:

reklama
Ja pewnie bym powiedziala ze lba.Tylko gdybym nie zapomniala zapamietac...:-DMasakra jakas.Karteczki w domu rozklejam.Ale zapominam spojrzec co na nich jest :-) Na lodowce nie dziala bo jak mnie miota to calymi dniami nie zagladam.W lazience na lustrze powiesze to moze pomoze :-D Bo juz pomyslow nie mam.

A o kupnie mleka na jogurt...patrz wyzej! :-D

Do góry