reklama

Maj 2013 :):)

reklama
hej laski, u nas też się ładnie zrobiło, słoneczko daje, 10 stopni wiec juz prawie jak wiosna. Dziś znowu musze zamykać... Nie znosze czwartków, kiedy musze kwitnąć w robocie do 20:30. Jakoś zazwyczaj na mnie wypada;/ odliczam dni do urlopu (45...). Poza tym w poniedziałek mam wizyte kontrolną, może uda mi się zwolnienie jkieś wybłagać ze względu na cierpnące okrutnie dłonie i niemożność spania... Poza tym wypłata!! (ostatnia dostałam 21 grudnia- było licho) i dalej poluje na ebayu na meble do mojego nowego dizajnu ;) Dziś postaram się nabyć to: http://www.maillife.co.uk/medias/sys_master/8813596311582.jpg w sam raz do naszej małej przejściowej jadalni, w razie czego cały blat się składa i zostaje tylko regał ;)

położyłam małego spać i sama klapnęłam na drzemkę a tu 2 godziny snu!! i znów szybko przedpołudnie minęło bo już M z pracy wrócił:-) ale zaczął mnie boleć dół brzucha więc nospa i dalej leżę... mamjuż dość tych niespodzianek!!!

kasienska ja taki obiad jadłam w piątek (ryba po żydowsku czy jakoś tak);-)

a ja postanowiłam nie szydłkować ciuszzków bo to będzie maj i ciepło tylko się wezmę i poszyję pacynki na palce dla dzieci:-D

Sembozakura u mnei to samo... dostałam wypłate przed swietami czyli chyba 23 grudnia mi weszła na konta normalną dopiero dzis, ae dobrze ze juz dotarła...

a moj mencizna jutro do lekarza...

A ja się chyba zabiorę za pisanie bajek dla dzieci. Powieść rozgrzebałam i raczej nie skończę, więc to chyba nie ma najmniejszego sensu, a takie spersonalizowane bajki będą fantastyczną sprawą :-)

reklama
Kitka no to miałaś dzień narzekania, a co;-)

Ja skończyłam III rozdział mgr, sesja w toku, już 2 egz za mną <4+ i 5>, jeszcze 4 przede mną. I stoję, nie mogę znaleźć wystarczająco dużo info na temat Rady Gabinetowej, a to właśnie ostatni z rozdziałów. Eh....napisałam do mojego promotora, niech coś podpowiada, bo chcę już to skończyć!!!! A tak siedzę i marnuję czas....No pranie zaczęłam powoli robić pościeli itp. dla małej to czas leci. Potem będę wszystko prasować!

Jutro wizyta, Madzia się rusza, więc jestem spokojna, zapytam tylko o te bóle brzucha podczas chodzenia i postaram się pogadać o porodzie i szpitalu gdzie miałabym rodzić.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry