reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

Kora30 my niestety jedliśmy te oscypki takie podrobione nie prosto z gór, szukałam właśnie w sklepie żeby były z mleka pasteryzowanego:-) mimo, że podrobione smakowały wyśmienicie.

Ja z chęcią wyjechałabym w takie Bieszczady na tydzień, ach...

Aśka:)
ja mam podobnie w mieście w którym mieszkamy z babcią męża, ja nawięcej do niej jeżdżę i nią się interesuje, a najbliższa rodzina jak u Ciebie... Moich dziadków niestety mam 300 km od siebie, ale jak tylko jestem w rodzinnym mieście jadę do nich w odwiedziny!

Coś mi się oczka zamykaja, tak wcześnie?

Zapo co ten Twój najmłodszy nabroił?

reklama
Aniaczek mi się właśnie jakoś dziwnie ziewa... ale już wlazłam do łóżka i chyba zaraz odpłynę. Tylko nie wiem czy to nie za wcześnie i się obudzę o 4 i nie będę mogła zasnąć:sorry:

hejoooo...
coz za dzien....zakupy zakupy zakupy...ale dziewczyny!!widac koniec remontu!!!

apropo oscypka..siostra wrocila z Zakopanego i przywiozla mi dwa.wielkie oscypkii!!mniam!!

hiore sie za czytanie Was:-)

Framama prosimy o więcej szczegółów:D cieszę się że się udało!

Ja właśnie wstałam bo Matylda zawziela się że będzie mamę po pęcherzu obijac i nie dało rady. ..

Dzien dobry !!

Ja to chyba na tym L4 to nic nie odpoczne... ciagle cos do roboty :baffled:
Wczoraj mielismy gosci i oblewalismy nowe auto coby sie nie psulo i dobrze jezdzilo ;-) wiec sprzatanie, zakupy itd... dzis padam na pysk... ale ... juz mnie ciagnie zeby do jakiegos CH pojechac ...

Cześć;
witam z kawką.
Ja wczoraj o 21 już spałam.
Podziwiam imprezowiczki, bo ja nie dałabym rady do nocy wysiedzieć.
ALG gratuluję autka.
Framama opowiadaj jak imprezka :tak:

witam,

ALG, a mnie czekają zakupy "remontowe" i straszliwie mi sie nie chce - a w zasadzie nie mam siły.... to cisnienie mnie rozwala...

mój syn za to uznał że pozowli sie mamusi wyspac i przez całą noc ani drgnął... aż się wystraszyłam, ale kanapka z nutellą przed chwilą go rozruszała i kamień z serca... uff... chociaż nadal b. mało jak na niego się rusza:baffled:

reklama
Do góry