reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

citrus sił chyba nie mam ale jak się ciągnie to za mną jak smród po gaciach to chcę to nareszcie skończyć!
Tym bardziej,że jednak auto zdecydowanie ułatwi funkcjonowanie z dzieciakiem :) Niby S jest, ae zawsze to człowiek zależny jeden od drugiego....
zmuszam się i mobilizuję jak umiem! jeszcze kilka jazd i byle zdać wewnętrzny praktyczny, potem już z górki - walka z WORDem do skutku!

reklama
witam sie i ja, dzis z malym poslizgiem do dzieciorkow, siedze- matka mleczarnia i pompuje, kurcze jak ja nie lubie tej maszyny..lecz coz:sorry2:

NANU, zazdroszcze samozaparcia z tymi jazdami, mnie by kijem z domu nie wygonil

KARTAGINA, ach ile ja bym dala zeby ciagle spakowana siedziec..

och, tez bym zjadla tatara, chyba po wolowinke podskocze ..:-)

Mnie szczypie KOSZMARNIE u góry brzucha, stary rozstęp i okolice. Mam wrażenie, jakby mnie słońce poparzyło, a ból jest koszmarny. Smaruję "gnoja rozstępa" czym tylko się da, ale skóra w tym miejscu i tak jest mocno napięta, bo w ciągu dwóch tygodni brzuszek mi wyskoczył niesamowicie (zdjęcie z 1 marca wydaje mi się być robione w styczniu, słowo daję). Co za ciulnia... :sorry2:

Nanu może odwołaj te dzisiejsze jazdy. Tym bardziej jak się kiepsko czujesz. Czasem lepiej zwolnić!

Moja zmywarka ciągle soli woła :baffled: i juz zwątpiłam, czy to o taką zwykłą sól chodzi...

Citrus a sikaj do woli :-D

Moja zmywarka na szczęście nie ma takiej funkcji przypominania o soli bo ten komunikat chyba cały czas by się wyświetlał ;-) ja nie widzę jakiejś szczególnej różnicy w jakości umytych naczyń z solą czy bez :-p może dla tego że używam kostek??

zapo do zmywarek kupuje się specjalną sól do zmiękczania wody....

a jazdy nie chcę odwoływać bo będzie 60pln w plecy.... a i tak już dopłaciłam do kursu 240, a dziś zamierzam dokupić jeszcze 3h czyli kolejne 120....
dam radę jakoś, czuję się ogólnie dobrze tylko te biodra i niewyspanie.... jeszcze tylko dziś i do wtorku laba....

Kitka jak zdrowie córy?
;
Dziękuję za troskę. Córa gorączkowała bite 6 dni (lekarka mówiła, że przy tym wirusie do 7 dni tempka to norma) teraz jest już dużo lepiej.

Noirel zagryzłabym za takie teksty... współczuję choroby suni:no:
Nasza cudowna suniaowczarek niemiecki przechodziła przez raczysko i siadanie stawów:( Miała usunietą macicę, bo cała była w guzkach. Wydaliśmy kupę kasy na zastrzyki wzmacniające stawy itp. Niestety po pewnym czasie trzeba było ulżyć jej cierpieniu i uśpić:no:

Doczytałam do 1460 strony i nie mam już siły:no: totalnie bez energii jestem. Do tego wstyd się przyznać ale moje własne dzieci doprowadza mnie od wczoraj do SZAŁU! Jest tak upierdliwa, że to się w głowie nie mieści. Średnio co 1,5 minuty ,,Mamusiu, tatusiu....,, szał.....marzę o chwili spokoju!

reklama
ja używam proszku zamiast tabletek - uważam że jest taniej i..... wygodniej!!!!

sól wsypuję jak mi się kontrolka zapala - kilka razy do roku, nabłyszczacz też choć jeszcze rzadziej woła - a pudło proszku finisz starcza na ok 1,5 miesiąca.... włączam conajmniej 1x dziennie

Do góry