reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Cześć dziołchy z rana :)
Ja już dziś po kawie i po śniadaniu.
Dziewczyny poszły do szkoły .... dziś znowu piszą jakieś próbne testy szóstoklasisty :szok: cały czas piszą jakieś testy, klasówki, sprawdziany, kartkówki :szok::baffled::baffled: Wczoraj to je na dwór wygoniłam, żeby się odstresowały, nawdychały świeżego powietrza, ileż można się uczyć??? :baffled:

Dziewczyny ja też się zastanawiam nad tym ile ta moja skóra jeszcze wytrzyma .... ale póki co nie mam nawet jednego rozstępu :szok: tzn. mam rozstępy ale po poprzedniej ciąży (kilka na biodrach i na cyckach :) i mam nadzieję, że ten stan rzeczy się nie zmieni ;-)

aniaczek a ja bym nie łykała tego żelaza żeby nienaturalnie nie podnosić wyników.chociaż to co się w organizmie wytworzyło to pewnie niewiele po tabletce się zmieni.:confused:

a ja dziś do 9:30 sama z synkiem, który oczywiście już zdążył zasmrodzić pieluchę- musiałam wstać i go przebrać. nie mógł poczekać?? M przyniósł nam śniadanko- ogórek, pomidor, papryka, serek, szyneczka i razowy- żyć nie umierać!!!:sorry2:

Kaja ty już swoje szoł przeżywasz na BB jak pierwsza urodziłaś, widzę że ci mało i się do TV pchasz teraz.:-D

noirel skoro takie piękne te perfumy to może R ci gwizdnął!!!:szok:

Aśka ja też bez nowych rozstępów:-) a stare mam tek ja ty- trochę na biodrach i piersiach... może nie będzie tak źle??

Aska- dobrze ze ambitne dziewczyny, ale rzeczywiscie odpoczac tez czasem trzeba, ja nowych rozstepow tez nie mam tylko te z poprzedniej ciazy oby sie nie pojawily zadne nowe :)

aniaczek- pewnie juz za pozno moja odpowiedz ale ja lykam zawsze o stalej porze i czy mam jakies badania czy nie to biore

k.a.j.a- hehe nastepnym razem :) szybko planujesz ;)

Kartagina po co R. miałby brać skoro wącha je na mnie?:szok:ja serio zgupiałam i już sama nie wiem co mam myśleć,rano znowu sprawdzałam żeby się upewnić czy mi się to wszystko nie śniło:szok: mnie dziś Mami odwiedza,gołąbki ma mi ugotować w kapuście włoskiej:-)

Dzień dobry;
u mnie znowu szaro j jakby deszczowo.
Wczorajszego gościa pożegnałam i wracam zaraz do roboty :baffled:

Obiadek na szczęście mam, więc właściwie nie muszę wymyślać!

cześć babole ;-)

No to skończyła się piękna pogoda i leje jak z cebra. Całą noc i teraz też... No nic, deszcz jest też potrzebny, żeby potem się ładnie zieleniło:tak:

Ja mam znów holtera i mam dokładnie tak samo założonego, jak ostatnio. Mówiłam pielęgniarce, ale ona wie lepiej:dry: Nawet mnie opierdzieliła, że ostatnio na pewno to z mojej winy nie wyszło, bo pewnie odpięła się któraś elektroda albo poszłam do Lidla (tam jest bramka z dużym polem magnetycznym). No i na nic zdały się moje tłumaczenia, że nic takiego nie zrobiłam:baffled:
Ech, jak tym razem też nie wyjdzie, to ja dziękuję, więcej nie zamierzam tam iść.

Co do brzucha, to wieczorami mam tak napompowany, że mam wrażenie, że zaraz pęknę:sorry2:
Smaruję się kremem z Tołpy i jak na razie nie mam rozstępów. Ale z Kubą też nie miałam, pojawiły się po porodzie. Na szczęście nie dużo.
No trudno, takie są "uroki" ciąży i decydując się na dziecko trzeba mieć świadomość, że ciało nie wróci do stanu poprzedniego. To chyba tylko wielkie gwiazdy wracają do formy i urody po tygodniu po porodzie. I to dzięki photoshopowi:-p

nie tylko gwiazdy,moja Sis urodziła 3 synów po 30-stce,miała zawsze ogromny brzuch ,a nie ma ani rozstępów,ani nigdzie jej nic nie wisi,w bikini po plaży lata.a nic takiego nie robiła,zdrowa dieta i to wszystko.poprostu chyba wszystko zależy od genetycznych predyspozycji,ja po 1 ciąży już brzucha nie pokazuje,więc w sumie teraz nie wiele się zmieni,ale też nie chciałabym żeby mi skóra flakiem wisiała:-(

dziewczyny a czy nadal zmienia się czas na letni?kiedy to wypada,jakoś wszędzie cisza

reklama
Do góry