reklama

Maj 2015

Witam się cieplutko :-) chodź na dworze strasznie zimno ja też wcześnie wstałam i już jestem w pracy zaczyna za 20 minut ale już mnie wzięły zachcianki jak tylko wstałam myślałam o serku homogenizowanym truskawkowym i już go wcinam bo nie mogłam się powstrzymać to pierwszy dzień kiedy nie mam z rana mdłości ciekawe jak długo to potrwa...:-)

reklama
Hej:)
mam wyniki ale nie umiem ich odczytac czy dobre sa...

Morfologia - wszystko w granicach norm prócz GRA % 74,7 (45,0-70,0)
LYM % 21,8 (25,0-50,0)

mocz:
- odczyn 6
ciezar wlasciwy 1,025
bialko, cukier, bilirubina, nitrite, leukocyty, erytrocyty - nieobecne; urobilinogen - w normie, ketony 25 mg/dl
osad - leukocyty 2-4 wpw, nabłonki płaskei liczne wpw

glukoza 89,21 mg/dl, 5,00 mmol/l

ktos sie na tym zna?

A grupe krwi mam A Rh D +

Cześć, ja sie jeszcze nie zwlekłam z wyra ale zaraz musze to zrobić. Boli mnie już strasznie odcinek ledźwiowy i tonodbspanianna brzuchu ktury sie powolutku powieksza i przez to ledźwia wyginaja sie do tylu, podkladanie reki pod biodro juz mi nic nie daje.
Ja chce na wolne!!! :(
Pocieszam sie ze dzisiaj wieczorem mi te plecy pozadnie wymasuje. Ciśnienie niskie to akurat masaż ciutke podniesie :)
Ewelina dobry twojbmaz moj juz ma jedno dziecko za soba ale nie mial bu pojecia jaki rozmiar ciuszków kupić...

Ewelina tez właśnie rozmawialiśmy o przygotowaniach z mężem rano bo dziś później jedzie do pracy bo nasza niania jest u lekarza.
W pierwszej ciąży w 3 mies miałam już kupione wszystkie ciuszki do rozmiaru 68.w 5 gotowy pokoik i wózek. Teraz później zaczniemy bo pokoik maluszkow służy nam za prasowalnie składowisko gratów jak 3 rowery.najpoerw mąż musi w piwnicy przygotować półki na graty potem odswiezymy pokoik i dopiero zakupy ale to gdzie w styczniu zacznę. I tak szybko ale przy bliźniakach różnie może być. Na pewno wcześniej urodze może też będę musiała być wcześniej w szpitalu a nie chce by mąż sam kupował na szybko.

reklama
Mitaginka - no wlasnie nie wiem jak to z tym moczem... niby jak zaczelam czytac po necie to ok... no ale lekarz chyba musi zobaczyc... nie czuje zebym jakas infekcje miala - ale ja chyba nigdy nie mialam albo mialam a myslalam ze nie mam ... nie znam sie... wizyte mam w szpitalu we wtorek a u gina 6.10 ale uda mi sie moze we wtorek zinterpretowac te wyniki...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry