• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2015

Witajcie dziewczyny! Ja dopiero teraz, bo wcześńiej miałam urwanie głowy.
Ale do rzeczy. Więc wczoraj odebrałam wyniki mojej bety i wynosi 414,3, a ta z poniedziałku była 201 :-) Dodatkowo oznaczyłam sobie progesteron i wynik był 39,3. NIe znam zaresu referencyjnego w ciąży, ale chyba mój wynik jest OK.
Na wizytę jestem umówiona na wtorek na godzinę 17:00. Mój lekarz powiedział, że przy takiej becie i tak nie wiele widać, więc wizyta na wtorek. Jakoś muszę wytrzymać.
W pracy nie puszczam pary na temat stanu, w którym jestem :zawstydzona/y: Dopiero jak będę po wizycie u gina. Wtedy zamierzam powiedzieć. Zastanawiam się też nad zwolenieniem. Trochę się boję, żeby wszystko było OK, bo już w przeszłości straciłam dzidziusie i nie chcę ryzykować. Poza tym L4 na ciążę i tak 100% płatne :tak:
Przepraszam Was ale jeszcze nie przeczytałam Waszych postów. Przed snem to nadrobię :cool2:

[/url

reklama
Witam się z wieczora :) dziś intensywny dzień więc nie było nawet czasu na kompa zaglądać ;)
Witam nową mamę :)

Ja dziś po wizycie, wszystko ok, jeden bąbelek ;) następna wizyta za 3 tyg. Termin z @ na 01.05 a z usg na 28.04. :)

Zaglądam by podczytać, a tu znów sporo postów :)

Wirczorkiem przyjechał mój p. Małż z Nikolą. Małej bardzo podoba się w przedszkolu :) zadowolona jest strasznie. Oby ten stan rzeczy jak najdłużej się utrzymał ;)
Wypytywała o nową dzidzię, ale narazie nie wiem co mam jej powiedzieć... Myślę, że ona niewiele z tego rozumie, a przecież tyle jeszcze może się zdarzyć...jutro zebranie w przedszkolu i tatuś pójdzie :)

Joan - mnie pobolewa brzuch jak podczas okresu :/

Ironka - łanda betka :) super.
Progesteron też w normie. Więc jest ok ;)

Kokardka - super, że na wizycie ok :)

Ja być może już jutro do domu wyjdę. Rano mi powiedzą. Idę spać. Spokojnej nocy :*

Ironka piekna beta i progesteron :tak: a we wtorek pewnie zobaczysz tylko pecherzyk, ale zawsze cos ;-)

Czarnulka pochodze z Bydgoszczy, ale juz tam nie mieszkam. a co, Ty tez z tych rejonow?

kokardka gratuluje udanej wizyty! widze ze wiecej nas tu kwietniowek na majowkach :-)

Susel - ja pochodzę z Torunia, ale już z 10lat tam nie mieszkam :)

A ja idę dziś do domu :))
Miałam już usg i są <3<3!! Według pomiarów jestem w 6w 4d, termin mam na 29.04. Ciąża jest dwu - kosmówkowa i owodniowa :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry